Kopen of Leasen | Citan Tourer | Mercedes-Benz
Een grijze Citan Tourer op een werkplaats

De Citan Tourer kopen of leasen.

De Citan Tourer leasen.

Onze financiële services zijn al even veelzijdig en flexibel als de Citan Tourer. Wanneer u uw Citan aanschaft, maar de prijs van het voertuig niet meteen wilt voldoen, zou een financiering de juiste keuze voor u kunnen zijn. Daarbij hebt u de keuze tussen diverse financieringsproducten. Bij alle producten kunt u uw Citan Tourer zo financieren dat u daarbij zo flexibel mogelijk blijft.

Wilt u de Citan Tourer eerst van dichtbij ervaren? Boek direct een proefrit bij een dealer bij u in de buurt.

Lease de Citan Tourer vanaf € 209 per maand.**

Dit rekenvoorbeeldvoorbeeld voor zakelijke klanten betreft een Citan PRO L1, Tourer, 108 CDI. Uw Mercedes-Benz dealer is u graag van dienst met een individuele offerte voor een financiering.
Netto catalogusprijs excl. bpm/btw

€ 21.050

 

Aanbetaling € 5.263
Looptijd in maanden 60 maanden
Rentepercentage 2,99 %
Slottermijn

€ 5.263

 

60 maandtermijnen à

€ 209,-**

 

* Brandstofverbruik gecombineerd: 5,2 – 7,2 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 136 - 162 g/km (WLTP).
** Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services. Het genoemde tarief is gebaseerd op Netto Financiële Lease en alleen geldig bij afname van een ServiceCare product, genoemd tarief is exclusief het maandtarief voor het gekozen ServiceCare product. Looptijd 60 maanden, aanbetaling: BTW + 25% van consumentenprijs excl. btw, slottermijn: 25% van de consumentenprijs excl. btw. Tarieven onder voorbehoud van financiële acceptatie en rentewijzigingen. Geldig tot 31 december 2021. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.

Uw financieringsopties.

Wilt u een Citan leasen? Voor uw Citan biedt Mercedes-Benz Financial Services we een aantal financieringsopties waaruit u kunt kiezen om aan uw bedrijfsbehoeften te voldoen. Alle producten hebben één ding gemeen: u profiteert gedurende de looptijd van de overeenkomst van de overeengekomen services en betaalt in planbare maandtermijnen.

Financiële lease.

Met Financiële Lease kiest u voor een zakelijke financiering waarbij u verzekerd bent van vaste maandbedragen. U kunt de aanschafwaarde van de Mercedes-Benz exclusief btw volledig financieren. De btw dient u als zakelijke klant altijd aan te betalen. Na het voldoen van de laatste termijn wordt de auto uw eigendom.

Operationele lease.

Met Operationele lease kiest u voor zekerheid en gemak. Betaal één vast bedrag per maand voor rente en aflossing, en reparatie. Kies zelf uit één of meerdere van de volgende servicecomponenten: onderhoud en banden, verzekeren, houderschapsbelasting en eventueel vervangend vervoer en een brandstofpas.

De Citan Tourer kopen.

Naast leasen kunt u er ook voor kiezen om de Citan Tourer te kopen. Voor meer informatie over het aanschaffen van de Citan Tourer neemt u contact op via het telefoonnummer 0800 – 400 5500 of door het contactformulier in te vullen. Het is ook mogelijk om direct een proefrit te reserveren.

Andere Mercedes-Benz financiële services voor de Citan Tourer.

Financiële diensten.

Wilt u een Citan Tourer kopen, maar niet meteen helemaal betalen? Bekijk dan onze financieringsoplossingen om uw Citan te leasen.

Citan acties.

De Citan helpt u vooruit. Bekijk de verschillende voordelige acties en pakketten.

Goed verzekerd op weg.

Ook voor het verzekeren van uw Citan Tourer bent u bij ons aan het goede adres. Kies bijvoorbeeld voor onze bestelwagenverzekering.

Lorem Ipsum