Citan Tourer | Mercedes-Benz bestelwagen

De nieuwe Citan Tourer.

De nieuwe Citan Tourer.

Verwacht u van een compacte bedrijfswagen met een ruim passagierscompartiment dat hij wendbaar en comfortabel rijdt en gemakkelijk overweg kan in drukke verkeerssituaties? Moet uw bedrijfswagen uw werk vergemakkelijken, als visitekaartje van uw bedrijf dienen en geen compromissen sluiten op het gebied van veiligheid? Leer dan de nieuwe Citan Tourer kennen. De nieuwe Citan Tourer PRO is in de complete PRO uitvoering beschikbaar vanaf € 21.050,- (ex. BTW).

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de Citan en bericht ontvangen wanneer u een proefrit kunt maken? Schrijf u dan in voor onze Citan update.

Highlights.

  1. Kwaliteit
  2. Functionaliteit
  3. Veiligheid
  4. Betrouwbaarheid
De zo typische kwaliteit van het merk, die u kunt zien en voelen.

Een aantrekkelijk uiterlijk en een hoge mate van comfort gaan hand in hand bij de nieuwe Citan. Het kenmerkende design van zijn exterieur onderscheidt zich van de massa. Wanneer u instapt, wordt u ontvangen door een stijlvol vormgegeven interieur. Ook de vele voor het merk typische comfortkenmerken, die al bekend zijn van andere modelseries, maken van de nieuwe Citan een echte Mercedes-Benz Van.

Maakt uw dagelijkse werk gemakkelijker.

De nieuwe Citan Tourer is er voor om u het werk gemakkelijker te maken: van het ruime, flexibele passagierscompartiment met de comfortabele Fold & Load-achterbank tot de ergonomisch ontworpen bestuurdersstoel. Hier kunt u comfortabele stoelen verwachten, een eenvoudige bediening en veel gemakkelijk toegankelijke opbergruimte, bijvoorbeeld op het dashboard.

Omvangrijke standaard veiligheidsuitrusting reeds standaard aanwezig.

In de Citan Tourer zijn u en uw bijrijders veilig op weg. Een uitgebreide bescherming van inzittenden met 7 airbags en 5 assistentiesystemen is standaard. Hiermee is de nieuwe Citan Tourer optimaal voorbereid om u, precies zoals bij elke andere Mercedes-Benz actief op de weg te ondersteunen en u bij een ongeval uitgebreide bescherming te bieden.

Dag voor dag voor u gereed.

Voordat de nieuwe Citan Tourer in uw bezit komt, heeft onze compacte Van zijn robuustheid bewezen in veeleisende Mercedes-Benz zomer- en wintertests en gedurende zware corrosietests. Daarom is hij zo betrouwbaar als u van een Mercedes-Benz Van mag verwachten.

Ruim van binnen, compact van buiten.

In de nieuwe Citan Tourer zullen uw passagiers zich van begin af aan op hun gemak voelen: u stapt comfortabel in via de twee standaard schuifdeuren, waarvan de uitzetbare ruit voor een goede ventilatie zorgt. Alle zittingen zijn bekleed met een duurzame stof. De rugleuningen kunnen desgewenst in de verhouding 1/3 tot 2/3 worden neergeklapt tot een vlakke laadbodem.
Stoelen in het passagierscompartiment
Laadruimvolume
Laadruimtevolume max.
Max. belasting

3

 

517 l
2390 l
539 kg

Haal de digitale wereld in uw voertuig.

U wilt uw werkdagen zo productief en stressvrij mogelijk doorbrengen en onderweg ook bereikbaar blijven? De modulaire infotainment-apparatuur in de nieuwe Citan ondersteunt u met precies die functies die voor u belangrijk zijn. Het highlight vormt het multimediasysteem MBUX met navigatie en smartphone-integratie.

Mercedes-Benz User Experience

MBUX laat u multimedia in de auto op een nieuwe manier beleven. Dit geldt zowel voor de uitgebreide functies en netwerkmogelijkheden als voor de vele manieren om uw multimediasysteem te bedienen.

Touchscreen

Via het touchscreen met hoge resolutie met 17,8 cm (7") kunt u het multimediasysteem bedienen zoals u dat met uw mobiele toestellen zou doen. Tevens bieden de toetsen op het multifunctionele stuurwiel een verdere invoermogelijkheid.

"Hé Mercedes“

"Hé Mercedes" is voldoende om het uitgebreide spraakbedieningssysteem te starten en het multimediasysteem comfortabel te bedienen.

Productiever werken dankzij slimme connectiviteit.

De infotainmentuitrustingen in de nieuwe Citan hebben voor bijna alles een oplossing: wilt u onderweg sneller op uw bestemming zijn met behulp van de nieuwste verkeersgegevens en uw mobiele apparaat draadloos opladen? Of wilt u uw optionele MBUX multimediasysteem bedienen via het touchscreen met hoge resolutie, de toetsen op het multifunctionele stuurwiel of via spraakbesturing? Alles is mogelijk. Nieuw zijn tevens de Mercedes me connectiviteitsdiensten, die uw compacte bedrijfswagen bijna onbeperkte mogelijkheden aan informatie en entertainment bieden alsmede extra veiligheid.

Citan Gesloten bestelwagen

MBUX-multimediasysteem

Citan Gesloten bestelwagen

Mercedes me connect-services

Citan Gesloten bestelwagen

Draadloos oplaadsysteem voor mobiele apparatuur

Ervaar nu de Citan Tourer.

Pictogram Dealer zoeken

Dealer zoeken.

En in uw buurt vinden
Meer weten
Pictogram Voertuig configureren

Voertuig configureren.

En zelf vormgeven
Configureer nu
* Afbeeldingen kunnen afwijken van het reguliere leveringsprogramma.

Lorem Ipsum