Citan Gesloten bestelwagen

Uw instap in de wereld van Mercedes-Benz Vans.

De Citan voertuig met gesloten opbouw BASE is een Mercedes-Benz bestelwagen die u alle essentiële voorzieningen biedt om uw dagelijkse taken veilig en betrouwbaar uit te voeren. Bovendien overtuigt hij door zijn hoge kwaliteit en functionaliteit, alsmede zijn uitstekende variabiliteit en toepassingsgerichtheid. 

De Citan BASE gesloten Bestelwagen BASE overtuigt in elk opzicht: van de betrouwbare, duurzame en efficiënte aandrijving, het hoge laadvermogen, het grote laadvolume en een uitgebreid veiligheidsconcept tot de ergonomisch vormgegeven bestuurderscabine met goed bereikbare bedieningselementen, comfortabele stoelen en praktische opbergruimte. Dit alles dient om het werk te vergemakkelijken. De voor Mercedes-Benz kenmerkende hoge afwerkingskwaliteit en het aangename gevoel en uiterlijk van de hoogwaardige, gemakkelijk te reinigen materialen zijn verdere kenmerken die in het dagelijks gebruik hun vruchten afwerpen.

Twijfelt u tussen de PRO of de BASE uitvoering? Voor een geringe meerprijs rijdt u de Citan Gesloten Bestelwagen PRO waarbij onder andere airco bij de standaard uitrusting behoort.