Citan Gesloten Bestelwagen | Uitrusting & accessoires | Mercedes-Benz
Citan Gesloten bestelwagen, Uitrusting

Precies wat u nodigt hebt: Uitrusting en accessoires voor uw Citan Gesloten Bestelwagen.

Wilt u direct uw Citan Gesloten Bestelwagen naar keuze samenstellen? Dat kan makkelijk en snel met onze configurator.

Talrijke uitrustingen in één oogopslag.

 1. Uitrustingspakketten
 2. Interieur

  Bijrijdersbank met vaste rugleuning

  De tweepersoons bijrijdersbank biedt plaats voor een derde persoon in de bestuurdersruimte. Beide zitplaatsen zijn voorzien van een in hoogte verstelbare hoofdsteun en een driepuntsveiligheidsgordel. De eendelige zitting kan naar voren worden geklapt, waardoor extra opbergruimte onder de bank toegankelijk wordt.

  Optie.
  Citan Gesloten bestelwagen, bijrijdersbank met vaste rugleuning

  Met leder bekleed stuurwiel

  Het stuurwiel in leder verfraait de cockpit. De lederen bekleding en de ergonomisch vormgegeven stuurwielrand verhogen het comfort merkbaar.

  Optie.
  Citan Gesloten bestelwagen, stuurwiel in leder

  Bagageruimteverlichting in LED-techniek

  De bagageruimteverlichting in LED-techniek zorgt voor een goede verlichting van uw bagageruimte en draagt zo bij aan een betere oriëntatie in het donker en een beter zicht bij het in- en uitladen van uw auto.

  Standaard bij PRO.
  Citan Gesloten bestelwagen, bagageruimteverlichting in LED-techniek

  Smartphonehouder

  De universele smartphonehouder maakt het mogelijk verschillende mobiele eindapparaten te gebruiken in het voertuig. De houder wordt binnen handbereik van de bestuurder op het dashboard bevestigd en kan flexibel worden aangepast aan de mobiele telefoon of smartphone in een breedte van 57 mm tot 95 mm.

  Optie.
  Citan Gesloten bestelwagen, smartphone-houder

  Opbergvak op dashboard

  Het praktische opbergvak met deksel op het dashboard biedt u voldoende ruimte om alledaagse voorwerpen zoals smartphone, tablet, portemonnee of sleutels binnen handbereik op te bergen tijdens het rijden.

  Optie.
  Citan Gesloten bestelwagen, opbergvak op dashboard

  Armsteun met opbergvak

  De armsteun met het ruime opbergvak is tussen de bestuurders- en bijrijdersstoel geplaatst. Is het opbergvak gesloten, dan kan de arm comfortabel rusten op de zacht beklede leuning.

  Standaard bij PRO.
  Citan Gesloten bestelwagen, armsteun met opbergvak


 3. Exterieur

  Schuifdeur links en rechts

  De schuifdeur links zorgt samen met de schuifdeur aan de rechterkant van het voertuig voor meer flexibiliteit bij het in- en uitladen. Er schuifdeuren hebben slechts weinig ruimte nodig voor het openen, zodat de bestuurder ook nauwe parkeerplaatsen kan binnenrijden.

  Schuifdeur standaard bij PRO.
  Citan Gesloten bestelwagen, schuifdeur rechts

  Dubbele achterdeur met ruit

  De ruit in de achterklep of de ruiten in de achterdeuren met ruitenwissersysteem zorgen voor een beter zicht voor de bestuurder door de laadruimte naar achteren, waardoor eenvoudiger kan worden gemanoeuvreerd en achteruitgereden.

  Optie.
  Citan Gesloten bestelwagen, dubbele achterdeur met ruit

  Achterklep

  De achterklep kan tot in een hoek van ca. 90° omhoog worden geklapt, waardoor een grote opening ontstaat voor laden en lossen. De ingebouwde ruit verbetert het zicht naar achteren. De ruit kan worden verwarmd en heeft een ruitensproeierinstallatie.

  Optie.
  Citan Gesloten bestelwagen, achterklep

  Mistlamp in LED-techniek

  De halogeenmistlampen in LED-techiek kunnen bij slecht weer het zicht van de bestuurder verbeteren, zonder het tegenverkeer te verblinden.

  Optie.
  Citan Gesloten bestelwagen, Mistlamp in LED-techniek

  Bumpers gespoten

  Met de in carrosseriekleur gespoten voorbumper en achterbumper geeft u uw auto een nog aantrekkelijkere look en verfraait u het exterieur van de gehele auto aanzienlijk.

  Optie.
  Citan Gesloten bestelwagen, Bumpers gespoten

  Trekhaak met kogelkop, laag

  Met de af fabriek vast geïnstalleerde aanhangwagenkoppeling met diepe kogelkop kunnen ook bij aangekoppelde aanhangwagen de achterdeuren van uw auto worden geopend. De montage af fabriek maakt een bezoek achteraf aan de werkplaats en een bijkomende TÜV-controle overbodig.

  Optie.
  Citan Gesloten bestelwagen, aanhangwagenkoppeling met kogelkop diep

 4. Comfort

  Automatische airconditioning THERMOTRONIC

  De automatische airconditioning THERMOTRONIC zorgt voor een aangename temperatuur in de cabine, ook bij direct zonlicht of bij uiterst hoge of lage buitentemperaturen.

  Optie.
  Citan Gesloten bestelwagen, automatische airconditioning THERMOTRONIC

  Achteruitrijcamera

  De achteruitrijcamera maakt de zone direct achter het voertuig zichtbaar en kan het zicht verbeteren bij het parkeren en manoeuvreren, met name in verkeerssituaties waar weinig ruimte beschikbaar is. Bovendien kunnen met de camera lage voorwerpen achter het voertuig beter worden herkend.

  Optie.
  Citan Gesloten bestelwagen, achteruitrijcamera

  Achteruitrijcamera met weergave op binnenspiegel

  Deze achteruitrijcamera, waarmee het gebied direct achter het voertuig op het display in de binnenspiegel zichtbaar wordt gemaakt. De camera zorgt zo voor meer veiligheid tijdens het parkeren en manoeuvreren – vooral als er weinig ruimte is – en kan helpen schade aan het voertuig te voorkomen.

  Optie.
  Citan Gesloten bestelwagen, Achteruitrijcamera met weergave op binnenspiegel

  Stoelverwarming voor bestuurder en bijrijder

  De elektrische stoelverwarming verhoogt uw zitcomfort en welzijn in het koude jaargetijde door koude stoelen onmiddellijk na het inschakelen te verwarmen.

  Optie.
  Citan Gesloten bestelwagen, Stoelverwarming voor bestuurder en bijrijder

  Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar met lendensteun

  De in hoogte verstelbare bestuurdersstoel met lendensteun zorgt voor een meer ergonomische, rugvriendelijke zitpositie. Naast de lengte en de hoek van de rugleuning kunt u ook de zithoogte aan uw behoeften aanpassen en de ondersteuning in de lendenstreek individueel afstellen.

  Optie.
  Citan Gesloten bestelwagen, bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar met lendensteun
 5. Techniek

  Aanhangwagengewicht 1.500 kg

  Met de optioneel leverbare aanhangerkoppeling kan de Citan Gesloten bestelwagen tot 1.500 kg trekken – bijzonder praktisch als er van tijd tot tijd meer lading moet worden vervoerd.

  Citan Gesloten bestelwagen, aanhangwagengewicht 1.500 kg


  Handgeschakelde zesversnellingsbak

  De handgeschakelde zesversnellingsbak overtuigt ook bij hogere snelheden met zijn rustig lopende aandrijflijn en het zuinige brandstofverbruik. Deze schakelt comfortabel en ondersteunt bij tijdig opschakelen een brandstofbesparende rijstijl.

  Citan Gesloten bestelwagen, handgeschakelde zesversnellingsbak
 6. Veiligheid

  Actieve remassistent

  De actieve remassistent helpt ongevallen met voorliggers en overstekende voetgangers te voorkomen of de gevolgen daarvan te verminderen.

  Optie.
  Citan Gesloten bestelwagen, actieve remassistent

  Actieve spoorassistent

  De actieve spoorassistent kan ongevallen helpen voorkomen door onbedoelde afwijkingen van de rijbaan te detecteren, u te waarschuwen en zo nodig in te grijpen in de besturing. Hierbij houdt u altijd de controle: als u actief stuurt, remt of optrekt, grijpt het systeem niet in.

  Optie.
  Citan Gesloten bestelwagen, actieve spoorassistent

  Dodehoekassistent

  Met dodehoekassistent bent u gewoon veiliger op de weg, vooral bij het wisselen van rijstrook. Dit systeem maakt gebruik van radartechnologie om voor u de zone op te sporen die de buitenspiegels niet laten zien. Hierdoor kan de dodehoekassistent u visueel en akoestisch waarschuwen voor dreigende zijdelingse aanrijdingen met andere verkeersdeelnemers.

  Optie.
  Met dodehoekassistent bent u gewoon veiliger op de weg, vooral bij het wisselen van rijstrook.

  Verkeerstekenassistent

  De verkeerstekenassistent maakt het u gemakkelijker om u aan snelheidsbegrenzingen en andere voorschriften te houden. Dit vergroot de veiligheid.

  Optie.
  Citan Gesloten bestelwagen, verkeerstekenassistent

  Grootlichtassistent

  De grootlichtassistent schakelt het grootlicht al naargelang de verkeerssituatie automatisch in en uit en ontlast de bestuurder zo van het handmatig in- en uitschakelen. Het systeem wordt geregeld door een camera achter de voorruit, die permanent de verkeerssituatie vóór het voertuig registreert.

  Optie.
  Citan Gesloten bestelwagen, grootlichtassistent

  Bandenspanningsbewakingssysteem voor en achter, draadloos

  Het bandenspanningsbewakingssysteem controleert de bandenspanning in alle vier de wielen. Het systeem waarschuwt de bestuurder zodra de spanning afneemt, waardoor de rijveiligheid toeneemt en de levensduur van de banden wordt verlengd. Bij een gering spanningsverlies of grotere spanningsverschillen stuurt het systeem een visuele waarschuwing uit.

  Optie.
  Citan Gesloten bestelwagen, bandenspanningsbewakingssysteem voor en achter, draadloosErvaar nu de Citan Gesloten Bestelwagen.

Pictogram Proefrit boeken

Proefrit boeken.

Nu aanmelden en wegrijden
Boek nu
Pictogram Dealer zoeken

Dealer zoeken.

En in uw buurt vinden
Zoek uw dealer
Pictogram Voertuig configureren

Voertuig configureren.

En zelf vormgeven
Configureer nu
[*] Meer informatie over het officiële brandstofverbruik en de officiële specifieke CO₂-emissie van nieuwe personenwagens vindt u in de"Leidraad voor brandstofverbruik, CO₂-emissie en stroomverbruik van nieuwe personenwagens", die gratis verkrijgbaar is bij alle verkooppunten en de Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).