Citan Gesloten bestelwagen | Mercedes-Benz bestelwagen

De nieuwe Citan Gesloten Bestelwagen.

De nieuwe Citan Gesloten Bestelwagen.

De nieuwe Citan Gesloten Bestelwagen imponeert met vele talenten: met compacte buitenafmetingen heeft hij een ruime laad- en bestuurdersruimte. Hij combineert een hoog laadvermogen met een wendbaar rijgedrag. Zijn ergonomisch ontworpen bestuurdersstoel en de vele mogelijkheden om hem aan uw werkzaamheden en transporttaken aan te passen, maken uw werk gemakkelijker. De nieuwe Citan Gesloten Bestelwagen is in de zeer complete PRO uitvoering beschikbaar vanaf € 17.225,- (ex. BTW).

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de nieuwe Citan en bericht ontvangen wanneer u een proefrit kunt maken? Schrijf u dan in voor onze Citan update.

De highlights.

  1. Kwaliteit
  2. Functionaliteit
  3. Veiligheid
  4. Veiligheid
  5. Betrouwbaarheid
De zo typische kwaliteit van het merk, die u kunt zien en voelen.

Een aantrekkelijk uiterlijk en een hoge mate van comfort gaan hand in hand bij de nieuwe Citan. Het kenmerkende design van zijn exterieur onderscheidt zich van de massa. Wanneer u instapt, wordt u ontvangen door een stijlvol vormgegeven interieur. Ook de vele voor het merk typische comfortkenmerken, die al bekend zijn van andere modelseries, maken van de nieuwe Citan een echte Mercedes-Benz Van.

Voor al uw transporttaken.

In de nieuwe Citan Gesloten bestelwagen vindt u veel goede ideeën die uw werk vergemakkelijken: de variabele laadruimte heeft een groot volume en een hoog laadvermogen. Het interieur is bijzonder ergonomisch: van de robuuste stoelen tot de eenvoudige bedieningselementen en de praktische opbergvakken.

Groots op veiligheidsgebied.

Ook wat betreft veiligheid is de Citan haantje de voorste: met ADAPTIVE ESP®, remassistent, antiblokkeersysteem ABS en uitstekende remmen beschikt de Citan over een korte remweg – ook op een nat wegdek. Het onderstel met onafhankelijke wielophanging zorgt voor een goede wegligging. Wanneer op een besneeuwd wegdek of op een zandweg wordt gereden, kan de aandrijfslipregeling ASR worden uitgeschakeld.

Als het nodig is, zorgen de in hoogte verstelbare driepuntsveiligheidsgordels met gordelspanner en gordelkrachtbegrenzer voor optimale bescherming. Bovendien wordt bij een noodstop automatisch de alarmknipperlichtinstallatie geactiveerd.
De Citan is bovendien standaard uitgerust met bestuurdersairbag, dagrijverlichting en wegrijhulp voor op hellingen. De als optie leverbare bijrijdersairbag en thoraxbags1 kunnen het risico op letsel bij een ongeval nog verder verminderen. Daarnaast zijn als optie verdere assistenten leverbaar, zoals een licht- en regensensor, bandenspanningscontrole en achteruitrijcamera, die het gebied achter het voertuig in de binnenspiegel weergeeft.

Bij alle begeerte die de Citan opwekt, kunt u er met de als optie leverbare diefstal-/inbraakalarminstallatie gerust op zijn dat uw voertuig niet in verkeerde handen terechtkomt.

Ook als het om veiligheid gaat een prof

In de Citan Gesloten Bestelwagen zijn u en uw bijrijders veilig op weg. Een uitgebreide bescherming van de inzittenden, inclusief 6 airbags, is standaard aan boord. Als u wilt, kunt u zich laten ondersteunen door vele actieve bestuurdersassistentiesystemen. In de Citan Gesloten Bestelwagen vindt u standaard vele actieve veiligheids- en bestuurdersassistentiesystemen.

Als u hem nodig hebt, staat hij voor u klaar.

De nieuwe Citan Gesloten Bestelwagen is zo betrouwbaar als u van Mercedes-Benz mag verwachten en overtuigt met robuuste materialen en een hoge afwerkingskwaliteit. Voordat hij in uw bezit komt, heeft hij zijn robuustheid bewezen in veeleisende Mercedes-Benz zomer- en wintertests en gedurende zware corrosietests.

1

Voor de bijrijder alleen leverbaar in combinatie met thoraxbags voor de bestuurder en bijrijder.

De Citan Gesloten Bestelwagen is een compact ruimtewonder.

De bagageruimte in de nieuwe Citan Gesloten Bestelwagen heeft een lage laaddrempel en is gemakkelijk toegankelijk, zodat u nog beter kunt in- en uitladen. Dankzij de grote laadruimtebreedte tussen de wielkasten kunt u bijvoorbeeld gemakkelijker pallets doorladen. In de Citan Gesloten Bestelwagen passen twee europallets. Standaard laadt u de Citan Gesloten Bestelwagen via de asymmetrische, tweevleugelige achterdeuren. Als optie zijn links en rechts schuifdeuren, ook zijn er ruiten in de achterdeuren en een achterklep met ruit leverbaar.
Laadruimoppervlak
Laadruimvolume
Laadruimlengte
Max. belasting
2,35 m2
2,5 - 2,9 m3
1.806 mm
782 kg

Haal de digitale wereld in uw voertuig.

U wilt uw werkdagen zo productief en stressvrij mogelijk doorbrengen en onderweg ook bereikbaar blijven? De modulaire infotainmentapparatuur in de nieuwe Citan ondersteunt u met precies die functies die voor u belangrijk zijn. Het highlight vormt het multimediasysteem MBUX met navigatie en smartphone-integratie. 

MBUX staat voor Mercedes-Benz User Experience en laat u multimedia in de auto op een nieuwe manier beleven. Zo kunt u  het MBUX-multimediasysteem bedienen via touchscreen of via spraakbediening. De usb-aansluiting maakt het mogelijk om muziek van uw smartphone direct in de auto beluisteren.

Mercedes-Benz User Experience

MBUX laat u multimedia in de auto op een nieuwe manier beleven. Dit geldt zowel voor de uitgebreide functies en netwerkmogelijkheden als voor de vele manieren om uw multimediasysteem te bedienen.

Touchscreen

Via het touchscreen met hoge resolutie met 17,8 cm (7") kunt u het multimediasysteem bedienen zoals u dat met uw mobiele toestellen zou doen. Tevens bieden de toetsen op het multifunctionele stuurwiel een verdere invoermogelijkheid.

"Hé Mercedes“

"Hé Mercedes" is voldoende om het uitgebreide spraakbedieningssysteem te starten en het multimediasysteem comfortabel te bedienen.

Productiever werken dankzij slimme connectiviteit.

De infotainmentuitrustingen in de nieuwe Citan hebben voor bijna alles een oplossing: wilt u onderweg sneller op uw bestemming zijn met behulp van de nieuwste verkeersgegevens en uw mobiele apparaat draadloos opladen? Of wilt u uw optionele MBUX multimediasysteem bedienen via het touchscreen met hoge resolutie, de toetsen op het multifunctionele stuurwiel of via spraakbesturing? Alles is mogelijk. Nieuw zijn tevens de Mercedes me connectiviteitsdiensten, die uw compacte bestelwagen bijna onbeperkte mogelijkheden aan informatie en entertainment bieden alsmede extra veiligheid.

Citan Gesloten bestelwagen

MBUX-multimediasysteem

Citan Gesloten bestelwagen

Mercedes me connect-services

Citan Gesloten bestelwagen

Draadloos oplaadsysteem voor mobiele apparatuur

Ervaar nu de Citan Gesloten Bestelwagen.

Pictogram Dealer zoeken

Dealer zoeken.

En in uw buurt vinden
Meer weten

Lorem Ipsum