Ontdek de Citan | Mercedes-Benz Bedrijfswagens

Mercedes-Benz Citan.
ZIE HET GROOTS.

Een compacte bedrijfswagen met grote mogelijkheden.

Met een merktypisch design en een ergonomisch interieur waarin u gemakkelijk uw weg vindt, presenteert de Citan zich als een echte Mercedes-Benz. Stap in en ontdek de mogelijkheden van het optionele multimediasysteem MBUX (Mercedes-Benz User Experience) en intelligente connectiviteitsoplossingen. Tijdens de reis kunnen talrijke anticiperende hulpsystemen u ondersteunen. Nieuw zijn de twee uitrustingslijnen PRO en BASE, waarmee u uw compacte bestel- of bedrijfswagen kunt uitrusten zoals u dat wenst. Dit zijn slechts enkele van de vele innovaties. Ervaar meer!

De eCitan: het nieuwe lid van de eVans-familie.

Elektrisch in alle bestelwagenklassen

De eCitan, de geheel elektrische modelvariant van de Citan. De actieradius volgens WLTP bedraagt 285 kilometer. Dit beantwoordt aan de behoeften van commerciële gebruikers die deze modellen vaak gebruiken als koerier- en bestelwagens in stedelijke gebieden. Bij snellaadstations kan de accu binnen 40 minuten tot 80 procent worden opgeladen. Groot pluspunt: er hoeven geen compromissen te worden gesloten wat betreft de afmetingen van de laadruimte en de maximum lading in vergelijking met conventionele modellen. Er zal ook een aanhangwagenkoppeling beschikbaar zijn voor de eCitan.

Het nieuwe MBUX multimediasysteem.

De infotainmentuitrustingen in de Citan hebben voor bijna alles een oplossing: wilt u onderweg sneller op uw bestemming zijn met behulp van de nieuwste verkeersgegevens en uw mobiele apparaat draadloos opladen? Of wilt u uw optionele MBUX multimediasysteem bedienen via het touchscreen met hoge resolutie, de toetsen op het multifunctionele stuurwiel of via spraakbesturing? Alles is mogelijk. Nieuw zijn tevens de Mercedes me connectiviteitsdiensten, die uw compacte bedrijfswagen bijna onbeperkte informatie- en entertainmentopties en extra veiligheid bieden.
Citan, MBUX
 • MBUX-multimediasysteem 7"

  MBUX-multimediasysteem 7"

  Via het 17,8 cm (7") touchscreen met hoge resolutie kunt u het multimediasysteem bedienen zoals u dat met uw mobiele toestellen zou doen. Tevens bieden de toetsen op het multifunctionele stuurwiel een verdere invoermogelijkheid.
 • Smartphone-integratie

  Smartphone-integratie

  Met behulp van de smartphone-integratie kunt u via het multimediasysteem gemakkelijk toegang krijgen tot geselecteerde apps op uw mobiele apparaat.
 • Usb-aansluiting type C

  Usb-aansluiting type C

  Met de usb-aansluiting type C beschikt u over een geïntegreerde media-interface waarmee u bijvoorbeeld in de auto naar muziek van uw smartphone kunt luisteren.
 • Spraakgestuurde bediening

  Spraakgestuurde bediening

  "Hé Mercedes" is voldoende om het uitgebreide spraakbedieningssysteem te starten en het multimediasysteem comfortabel te bedienen.

Voertuighighlights van de Mercedes-Benz Citan.

Het actieve veiligheidspakket omvat vier assistentiesystemen die u ondersteunen.

Actief veiligheidspakket

Mercedes-Benz Citan - Europallets.

Ruimte voor twee europallets*

Met het draadloze oplaadsysteem voor mobiele apparatuur kunt u uw voor inductief opladen geschikte smartphone heel comfortabel tijdens het rijden opladen.

Draadloos oplaadsysteem voor mobiele apparatuur

De high-performance led-koplampen bieden u meer veiligheid in het donker en een opvallend, onverwisselbaar uiterlijk.

High-performance led-koplampen

*Bij het beladen van twee europallets kan bij één europallet niet de volledige oppervlakte worden benut.