Mercedes-Benz Bedrijfswagens | Bestelwagens

Mercedes-Benz bedrijfswagens.

Dummy. 

De bedrijfswagens van Mercedes-Benz zijn betrouwbare partners voor uw bedrijf. Perfect voor het vervoeren van goederen of personen. Onze bedrijfswagens zijn ook als 100% elektrische varianten beschikbaar. Ontdek alle modellen en profiteer van onze scherpe acties.

 

De Mercedes-Benz eSprinter en eVito.

Duurzaam ondernemen met elektrische bedrijfswagens.

Nog niet zo lang geleden was duurzaam ondernemen vooral een keuze van de ondernemer zelf. Vandaag de dag wordt het van u verwacht. Met de eVans van Mercedes-Benz kunt u uw mobiliteit verduurzamen en klaarmaken voor de toekomst. Wij helpen u graag op weg en leggen u alles uit over subsidies, opladen, actieradius, onderhoud en kosten.
Alles over elektrische bedrijfswagens
Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen

BestelautoMerk van het Jaar.

Mercedes-Benz is uitgeroepen tot BestelautoMerk van het jaar 2022 door evofenedex en daar zijn we trots op! Evofenedex vroeg ondernemers naar hun oordeel over aspecten als betrouwbaarheid, brandstofverbruik, dealerservice en vernieuwende techniek. Wij scoorden zonder uitzondering hoog op onder andere de onderdelen dealertevredenheid, betrouwbaarheid en merkverwachting en zelfs opvallend hoog als het gaat om informatievoorziening rondom zero-emissie en de overstap naar elektrisch rijden.