Mercedes-Benz Bedrijfswagens | Bestelwagens

Mercedes-Benz Bedrijfswagens.

Dummy. 

De bedrijfswagens van Mercedes-Benz zijn betrouwbare partners voor uw bedrijf. Perfect voor het vervoeren van goederen of personen. Onze bedrijfswagens zijn ook als 100% elektrische varianten beschikbaar. Ontdek alle modellen en kom meer te weten over onze services en elektrisch rijden.

 

De Mercedes-Benz eSprinter en eVito.

Duurzaam ondernemen met elektrische bedrijfswagens.

Elektrisch bedrijfswagens zijn goed voor het milieu én uw onderneming. Denk aan lagere onderhoudskosten en besparen op hoge brandstofkosten. En met een elektrische bedrijfswagen blijft u welkom in milieuzones. Voelt elektrisch rijden als een grote stap? Wij helpen u graag op weg en leggen alles uit over subsidies, opladen, actieradius, onderhoud en kosten.
Alles over elektrische bedrijfswagens
Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen

BestelautoMerk van het Jaar.

Mercedes-Benz is door evofenedex uitgeroepen tot BestelautoMerk van het Jaar 2022. En daar zijn we trots op. Het is een echte publieksprijs, want evofenedex ondervroeg ondernemers die dagelijks hun bedrijfswagen gebruiken. Daar kan geen voertuigtest tegenop. We wonnen de verkiezing door hoog te scoren op betrouwbaarheid, innovatief vermogen en tevredenheid over ons dealernetwerk. Ook zijn veel ondernemers erg tevreden over onze mogelijkheden om over te stappen op elektrisch rijden.