Uw Vito Gesloten Bestelwagen in topconditie met de service van Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz ServiceCare: flexibele en langdurige bescherming van uw Vito.

Wanneer de motor goed draait, loopt uw zaak ook goed. Hiervoor is Mercedes-Benz ServiceCare: flexibele en langdurige bescherming van uw bestelwagen. Zonder risico. Ontdek welk product van Mercedes-Benz ServiceCare het beste bij u past.

Kies het servicepakket dat bij u past.

Complete Het servicepakket met complete dekking (onderhoud + reparatie) Vanaf € 17,80 per maand
Maintenance Reguliere onderhoudsbeurten voor een perfect onderhouden bestelwagen Vanaf € 48 per maand
ExtendedWarranty Verlengde garantie na afloop van uw fabrieksgarantie Vanaf € 347 eenmalig

Onze taak: uw Vito Gesloten Bestelwagen in beweging houden.

Met Mercedes-Benz Service hebt u een partner aan uw zijde die alles van uw bestelwagen weet en u helpt uw voertuig aan de gang te houden. Lees meer over al onze services en diensten om uw bestelwagen in topconditie te houden.

Mercedes-Benz ServiceCare voor bestelwagens.

Wanneer de motor goed draait, loopt uw zaak ook goed. Met de servicecontracten van Mercedes-Benz zorgt u ervoor dat dit ook zo blijft. Ontdek welk product van Mercedes-Benz ServiceCare het beste bij u past.

Mercedes-Benz Service24h en MobiloVan.

Wanneer u toch een keer blijft stilstaan, helpt de professionele Mercedes-Benz Service24h u om uw bestemming te bereiken. Met de mobiliteitsgarantie Mercedes-Benz MobiloVan1 is deze service, samen met vele andere nuttige services, standaard voor elke nieuwe Mercedes-Benz bestelwagen.

1. Voor de Sprinter, Vito en Citan is Mercedes-Benz MobiloVan van toepassing. MobiloVan geldt twee jaar zonder enige serviceverplichtingen voor alle modellen met eerste kentekenregistratie vanaf 1 oktober 2012. Na twee jaar wordt deze mobiliteitsgarantie steeds van onderhoudsbeurt tot onderhoudsbeurt vernieuwd, tot maximaal 30 jaar.

Voor de modellen van de V-Klasse, X-Klasse en Marco Polo geldt de dekking van Mercedes-Benz Mobilo.

Lorem Ipsum