Kopen of Leasen | Vito Gesloten Bestelwagen | Mercedes-Benz Vans
Vito Gesloten bestelwagen financiering

De Vito Gesloten Bestelwagen kopen of leasen.

Vito Gesloten Bestelwagen financiering.

De Vito Gesloten Bestelwagen is als voertuig al even flexibel als onze financiële services. Wanneer u de Vito Gesloten Bestelwagen aanschaft, maar de prijs van het voertuig niet meteen wilt voldoen, zou een financiering de juiste keuze voor u kunnen zijn. Met onze diverse financieringsproducten kunt u de Vito Gesloten Bestelwagen zo financieren dat u daarbij zo flexibel mogelijk blijft.

Wilt u de Vito Gesloten Bestelwagen eerst van dichtbij ervaren? Boek direct een proefrit bij een dealer bij u in de buurt.

De Vito Gesloten Bestelwagen vanaf € 269 per maand leasen.**

Dit rekenvoorbeeld voor zakelijke klanten betreft een VITO Functional L1, Bestelwagen, 110 CDI, Handgeschakelde zesversnellingsbak achterwielaandrijving, cilinderinhoud: 1950 cm3, 75 kW, diesel. Uw Mercedes-Benz dealer is u graag van dienst met een individuele offerte voor een financiering.
Netto catalogusprijs excl. bpm/btw € 25.715
Aanbetaling € 6.429
Looptijd in maanden 60 maanden
Rentepercentage     4,99 %
Slottermijn € 6.429
60 maandtermijnen à € 269 **
* Brandstofverbruik WLTP gecombineerd: 7,3 l/100 km CO2-emissie WLTP gecombineerd: 191 g/km.
** Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services. Het genoemde tarief is gebaseerd op Netto Financiële Lease en alleen geldig bij afname van een ServiceCare product, genoemd tarief is exclusief het maandtarief voor het gekozen ServiceCare product. Looptijd 60 maanden, aanbetaling: BTW + 25% van consumentenprijs excl. btw, slottermijn: 25% van de consumentenprijs excl. btw. Tarieven onder voorbehoud van financiële acceptatie en rentewijzigingen. Geldig tot 31 maart 2022. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.

Uw financieringsopties.

Wilt u een Vito leasen? Voor uw Vito biedt Mercedes-Benz Financial Services we een aantal financieringsopties waaruit u kunt kiezen om aan uw bedrijfsbehoeften te voldoen. Alle producten hebben één ding gemeen: u profiteert gedurende de looptijd van de overeenkomst van de overeengekomen services en betaalt in planbare maandtermijnen.

Financiële lease.

Met Financiële Lease kiest u voor een zakelijke financiering waarbij u verzekerd bent van vaste maandbedragen. U kunt de aanschafwaarde van de Mercedes-Benz exclusief btw volledig financieren. De btw dient u als zakelijke klant altijd aan te betalen. Na het voldoen van de laatste termijn wordt de auto uw eigendom.

Operationele lease.

Met Operationele lease kiest u voor zekerheid en gemak. Betaal één vast bedrag per maand voor rente en aflossing, en reparatie. Kies zelf uit één of meerdere van de volgende servicecomponenten: onderhoud en banden, verzekeren, houderschapsbelasting en eventueel vervangend vervoer en een brandstofpas.

Vito Gesloten Bestelwagen kopen.

Naast leasen kunt u er ook voor kiezen om de Vito Gesloten Bestelwagen te kopen. Voor meer informatie over het aanschaffen van de Vito Gesloten Bestelwagen neemt u contact op via het telefoonnummer 0800 – 400 5500 of door het contactformulier in te vullen. Het is ook mogelijk om direct een proefrit te reserveren.

Mercedes-Benz Vito Gesloten Bestelwagen op voorraad.

Direct rijden in een nieuwe Mercedes-Benz. In het voorraadoverzicht staan alle voertuigen die bij onze dealers in Nederland staan.

Mercedes-Benz Certified occasions.

Kies voor Mercedes-Benz Certified bestelwagen occasions.

Andere Mercedes-Benz financiële services voor de Vito Gesloten Bestelwagen.

Financiële diensten.

Wilt u een Vito Gesloten Bestelwagen kopen, maar niet meteen helemaal betalen? Bekijk dan onze financieringsoplossingen om uw Vito te leasen.

Vito acties.

De Vito Gesloten Bestelwagen helpt u vooruit. Bekijk de verschillende voordelige acties en pakketten.

Goed verzekerd op weg.

Ook voor het verzekeren van uw Vito Gesloten Bestelwagen bent u bij ons aan het goede adres. Kies bijvoorbeeld voor onze bestelwagenverzekering.

Lorem Ipsum