Kopen of Leasen | Sprinter Tourer | Mercedes-Benz Vans
Sprinter Tourer lease

De Sprinter Tourer kopen of leasen.

Sprinter Tourer leasen.

Met de Sprinter Tourer kiest u voor een uiterst veelzijdig voertuig waarvoor wij een breed scala aan financiële services aanbieden. Lease is voor u interessant als u uw Sprinter Tourer gedurende een bepaalde periode wilt gebruiken, maar niet wilt aanschaffen. Aan het einde van de overeenkomst besluit u of u een nieuw model wilt leasen. Zo hebt u altijd het juiste voertuig voor uw mobiliteitsvraag en blijft u financieel flexibel.

Wilt u de Sprinter Tourer eerst van dichtbij ervaren? Boek direct een proefrit bij een dealer bij u in de buurt.

De Sprinter Tourer vanaf € 399 per maand leasen.**

Dit rekenvoorbeeld voor zakelijke klanten betreft een Sprinter L2, Tourer, 311 CDI, 7G-TRONIC PLUS, Achterwielaandrijving, cilinderinhoud: 2143 cm3, 84 kW, diesel. Uw Mercedes-Benz dealer is u graag van dienst met een individuele offerte voor een lease.
Netto catalogusprijs excl. bpm/btw € 37.615
Aanbetaling € 9.404
Looptijd in maanden 60 maanden
Rentepercentage 4,99 %
Slottermijn € 9.404
60 maandtermijnen à
€ 399 **
* Brandstofverbruik WLTP gecombineerd: 10,2 l/100 km; CO2-emissie gecombineerd: 266 g/km.
** Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services. Het genoemde tarief is gebaseerd op Netto Financiële Lease en alleen geldig bij afname van een ServiceCare product, genoemd tarief is exclusief het maandtarief voor het gekozen ServiceCare product. Looptijd 60 maanden, aanbetaling: BTW + 25% van consumentenprijs excl. btw, slottermijn: 25% van de consumentenprijs excl. btw. Tarieven onder voorbehoud van financiële acceptatie en rentewijzigingen. Geldig tot 31 maart 2022. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.

Uw financieringsopties.

Wilt u een Sprinter leasen? Voor uw Sprinter biedt Mercedes-Benz Financial Services we een aantal financieringsopties waaruit u kunt kiezen om aan uw bedrijfsbehoeften te voldoen. Alle producten hebben één ding gemeen: u profiteert gedurende de looptijd van de overeenkomst van de overeengekomen services en betaalt in planbare maandtermijnen.

Financiële lease.

Met Financiële Lease kiest u voor een zakelijke financiering waarbij u verzekerd bent van vaste maandbedragen. U kunt de aanschafwaarde van de Mercedes-Benz exclusief btw volledig financieren. De btw dient u als zakelijke klant altijd aan te betalen. Na het voldoen van de laatste termijn wordt de auto uw eigendom.

Operationele lease.

Met Operationele lease kiest u voor zekerheid en gemak. Betaal één vast bedrag per maand voor rente en aflossing, en reparatie. Kies zelf uit één of meerdere van de volgende servicecomponenten: onderhoud en banden, verzekeren, houderschapsbelasting en eventueel vervangend vervoer en een brandstofpas.

Sprinter Tourer kopen.

Naast leasen kunt u er ook voor kiezen om de Sprinter Tourer te kopen. Voor meer informatie over het aanschaffen van de Sprinter Tourer neemt u contact op via het telefoonnummer 0800 – 400 5500 of door het contactformulier in te vullen. Het is ook mogelijk om direct een proefrit te reserveren.

Mercedes-Benz Sprinter Tourer op voorraad.

Direct rijden in een nieuwe Mercedes-Benz. In het voorraadoverzicht staan alle voertuigen die bij onze dealers in Nederland staan.

Mercedes-Benz Certified occasions.

Kies voor Mercedes-Benz Certified bestelwagen occasions.

Andere Mercedes-Benz financiële services voor de Sprinter Tourer.

Financiële diensten.

Wilt u een Sprinter Tourer kopen, maar niet meteen helemaal betalen? Bekijk dan onze financieringsoplossingen om uw Sprinter te leasen.

Sprinter acties.

De Sprinter helpt u vooruit. Bekijk de verschillende voordelige acties en pakketten.

Goed verzekerd op weg.

Ook voor het verzekeren van uw Sprinter Tourer bent u bij ons aan het goede adres. Kies bijvoorbeeld voor onze bestelwagenverzekering.

Lorem Ipsum