BOOST Magazine.

Mis ’t niet, deze lente.

 

Uiteraard is het bij u business as usual, maar de lente voelt toch als een nieuw begin. Wij hebben bijvoorbeeld onze website volledig vernieuwd. Hij is nu nog beter geschikt is voor uw mobiel of tablet en gebruiksvriendelijker.

Daarnaast staan onze Mercedes-Benz Van ProCenters altijd voor u klaar, ook om u te inspireren en met de mooiste aanbiedingen.

 

Zo wordt uw Vito nóg specialer

De Vito is nu interessanter dan ooit. U ontvangt nu tijdelijk een voordeel van €5.000,- op de Vito Silver, Black of Sport Line. Zo is uw goed uitgeruste werkpaard helemaal klaar voor elke veeleisende dagtaak. En houdt ook u meer vermogen over.​

Mercedes-Benz Originele Filters.

In het aircosysteem van uw bestelwagen kunnen zich naar verloop van tijd bacteriën en andere schadelijke stoffen ophopen. Het is belangrijk om uw cabine vrij te houden van pollen en onzuivere lucht. Daar zorgen de Mercedes-Benz Originele Filters voor, deze zijn specifiek afgestemd op uw bestelwagen. En door strenge kwaliteitseisen van Mercedes-Benz kunt u er zeker van zijn dat er zuivere lucht in uw cabine terechtkomt. 

Mercedes-Benz Vans zoekt (technisch) talent.

Werkt u graag met toonaangevende technologieën en hypermoderne voertuigen? En wilt u de transformatie van de autowereld van dichtbij ervaren? Solliciteer dan bij Mercedes-Benz Vans en geef samen met ons vorm aan de toekomst van de automotive sector.

Geen zorgen met ServiceCare Complete.

Eén pakket waarbij uw onderhoud is inbegrepen voor een vast bedrag per maand. Dat is Mercedes-Benz ServiceCare Complete. Zo kunt u extra ontspannen de zomermaanden tegemoet.