BOOST Magazine.

Na mooi weer komen… mooie aanbiedingen!

Het is goed nazomeren bij uw Mercedes-Benz Van ProCenter. U kunt er terecht om uw bestelwagen voor te bereiden op de komende winter of ‘m een extra touch te geven met een van de aantrekkelijke accessoirespakketten. U bent van harte welkom.

Pioneer MediaNavigatieSysteem.

High-end 3D navigatie & entertainment.

Zeker als u veel stop & go-werk doet is een goed navigatiesysteem onmisbaar. En als datzelfde systeem - met groot touchscreen - ook nog eens haarscherp geluid levert voor uw smartphone en digitale radio… dan wordt ondernemen nóg leuker.

Navigeren én entertainen

Dat klinkt als de ideale combinatie en dat is het ook: het Pioneer MediaNavigatieSysteem combineert high-end 3D-navigatie, een multifunctioneel entertainmentsysteem, digitale DAB+ radio en een comfortabele telefoonondersteuning in één geïntegreerd systeem. Het extra grote touchscreen van 15,7 cm is supereenvoudig te bedienen en de interne DAB-tuner zorgt ervoor dat de digitale radio - of je eigen playlist - nóg beter klinkt. Dit high-end systeem is nu tijdelijk verkrijgbaar voor slechts € 499,- inclusief montage!

Vraag uw dealer naar de mogelijkheden voor uw bestelwagen. 

Maak uw Citan nóg veelzijdiger.

De Citan is combineert het nuttige met het aangename. Er moet hard gewerkt worden, maar dat mag in alle comfort. En hij ziet er ook nog eens goed uit. Met dit accessoirespakket doet u overal nog een schepje bovenop. Met maar liefst 60% korting!

Ook in het najaar een goede airco.

Als de verschillende onderdelen tijdig gereinigd, vervangen of gevuld worden dan blijft uw airco goed functioneren. Kom daarom langs voor Airco Onderhoud of Airco Cleaning zodat u geen last krijgt van beslagen ruiten en nare luchtjes. Tijdelijk controleren wij uw bestelwagen meteen gratis op 10 vitale punten én u ontvangt een Mercedes-Benz strandlaken cadeau*.

Vito Edition ‘Silver, Black of Sport Line’.

De Vito is nu interessanter dan ooit, met de Silver, Black of Sport Line. Zo is uw goed uitgeruste werkpaard helemaal klaar voor elke veeleisende dagtaak. En houdt u ook meer vermogen over.

Veilig de winter door.

De Mercedes-Benz Sprinter is op alle fronten een betrouwbare keuze. In de winter heeft u echter geen grip op de omstandigheden. En u wilt wél zorgeloos uw kilometers blijven maken. Kies daarom voor het Sprinter Safety pakket. Nu extra voordelig voor de extra veiligheid.

Voordelige Sprinter accessoirespakketten.

Als ondernemer bent u zeker van uw zaak, helemaal als u Mercedes-Benz rijdt. Dus ook uw Sprinter mag een zelfverzekerde uitstraling hebben. Hoe, dat bepaalt u zelf met deze drie accessoirespakketten.

Uw voorruit gaat erop vooruit.

Uw Mercedes-Benz Van ProCenter heeft verstand van sterren. En van sterretjes in uw voorruit. Elke beschadiging kunnen ze repareren, met een voordelige staffelkorting als er meerdere in de voorruit zitten. Vervangen kan altijd nog…

Altijd doorgaan.

Stilstand is achteruitgang. Mercedes-Benz doet er daarom alles aan om te zorgen dat u altijd door kunt gaan. Mocht u onverhoopt stil komen te staan, dan komt er direct een monteur naar u toe. Een telefoontje naar 00800 3 777 77 77 is voldoende. 

Be a part of us.

Mannen en vrouwen die ondernemers mobiel willen houden én gek zijn van techniek mogen allemaal bij ons langskomen! Goede teamspelers met ambitie om te groeien kan Mercedes-Benz Vans After Sales namelijk altijd gebruiken. Ben jij dat of ken je iemand? Laat je horen! 

Lorem Ipsum