Burmester® surround-soundsysteem

Burmester® surround-soundsysteem.

Met 15 luidsprekers met hoog vermogen voor het ultieme muziekgenot.

Het Burmester® surroundsound-systeem brengt met een uitmuntend afgestemd versterker- en luidsprekersysteem een fascinerende surround sound in het voertuig. De 15 luidsprekers (6 meer dan bij de standaard Audio 20 USB) en een bassreflexbox leveren samen 640 W. Dankzij de multikanaals surround-soundtechnologie ontstaat op elke plek een indrukwekkend geluid. Visueel wijst het Burmester®-logo op de luidsprekers op het hoogwaardige surround-soundsysteem.

In combinatie met COMAND Online behoort een taakversterking tot de uitrusting van het soundsysteem, waarmee bestuurder, bijrijder en passagiers achterin gemakkelijker met elkaar kunnen praten.

Het Burmester® surround-soundsysteem zet de signalen van de digitale standaarden MLP 5.1, DTS 5.1, Dolby Digital 5.1, PCM en MP3 om in een fascinerende surround sound. Dankzij de uitgekiende ruisonderdrukking (VNC) is de hoogwaardige geluidservaring ook gewaarborgd bij rijgeluiden, zowel in het stadsverkeer als op de snelweg.

Het Burmester® surround-soundsysteem is als optie leverbaar voor de V-Klasse en is standaard voor de V-Klasse AVANTGARDE EDITION en de V-Klasse EXCLUSIVE.