De EQT van Mercedes-EQ | Mercedes-Benz Vans

De nieuwe EQT.

Onze nieuwe EQT is een ruime, veelzijdige en volledig elektrische gezinsauto.

Houd me op de hoogte

Nieuwe EQT tilt elektrisch rijden naar een hoger niveau.

De nieuwe EQT is de nieuwe maatstaf in elektrische gezinsauto’s. Onze jarenlange ervaring met elektrisch rijden vindt u terug in deze compacte bedrijfswagen die is geïnspireerd door de Concept EQT. Daarnaast ervaart u buitengewoon rijplezier én heeft de EQT een stijlvolle uitstraling en maximale veiligheid. Zo is de EQT een veelzijdige gezinsauto die niet terugschrikt voor uitdagende klusjes.

De actieradius tot 282 km1 (WLTP) is berekend op normaal dagelijks gebruik, inclusief woon-werkverkeer. Wanneer u onderweg toch moet bijladen laadt u de batterij in zo’n 38 minuten van 0% tot 80%2. De EQT heeft alles wat u van een Mercedes-Benz auto verwacht. Ontdek de sterke punten tijdens een proefrit.

Het exterieur van de EQT.

De EQT is een auto waarop u direct verliefd wordt. Aan de voorzijde is de EQT meteen herkenbaar aan de karakteristieke grille met black panel-design. Met een ruime keuze aan lakkleuren en velgen stemt u de elektrische EQT geheel naar wens af. Ontdek alle hightlights van het exterieur:

Het interieur van de EQT.

Het moderne en ruime interieur van de nieuwe EQT legt de basis voor comfortabel rijplezier en maakt elektrisch rijden nog aangenamer. Deze ruime gezinsauto biedt een luxueus interieur, een flexibele ruimte-indeling en is leverbaar met 5 of 7 zitplaatsen. De inhoud van 551 tot 1.979 liter maakt de bagageruimte al even veelzijdig. En met de talrijke individuele uitrustingsmogelijkheden is elk moment in een EQT genieten.

Opladen.

Thuis, op uw werk of onderweg, overal laadt u de EQT gemakkelijk op. Openbare laadstations vindt u snel via de Mercedes me Connect service. Thuis kunt u opladen met onze professionele laadpartner Eneco eMobility. Onderweg laadt u de batterij al in zo’n 38 minuten2 van 0% tot 80%. Daarbij kunt u vertrouwen op de services van Mercedes me om laden nog gemakkelijker te maken. De oplaadaansluiting vind u achter de centrale Mercedes-Bens-ster.

Veiligheids- en assistentiesystemen.

Het toonaangevende veiligheidsniveau van de EQT is bevestigd door uitgebreide voertuigtests en crashtests. Ook de veiligheidsvoorzieningen, zoals assistentiesystemen, airbags en rijdynamieksystemen, zijn van uitstekende kwaliteit.

Alles over elektrisch rijden. 

Meer weten over elektrisch rijden? Lees alles over duurzaam ondernemen, opladen en subsidies. Ontdek wat bij uw onderneming past.

Zekerheid.

Zoals u van een Mercedes-Benz verwacht, biedt de elektrische EQT dezelfde zekerheden als onze andere modellen. Zo is naast de garantie van 2 jaar zonder kilometerbeperking de batterij gedekt door een aparte garantie van 8 jaar met een maximum van 160.000 km3. Verder leveren wij de EQT met een geïntegreerd servicepakket met 4 beurten, waarmee u tot 4 jaar zorgeloos kunt rijden4.

1 De actieradius werd vastgesteld aan de hand van VO 2017/1151/EU. De actieradius is afhankelijk van de voertuigconfiguratie, met name van de keuze van de snelheidsbegrenzing. De werkelijke actieradius is bovendien afhankelijk van de persoonlijke rijstijl, weg- en verkeersomstandigheden, buitentemperatuur, gebruik van airconditioning/verwarming etc. en kan evt. afwijken.

2 De duur van het opladen van de batterij is afhankelijk van de laadinfrastructuur.

3  Volgens de specifieke voorwaarden van het Mercedes-Benz batterijcertificaat voor elektrische bedrijfswagens.

4 Volgens de specifieke voorwaarden van het Mercedes-Benz geïntegreerde onderhoudspakket ‘ServiceCare Maintenance’ voor elektrische bedrijfswagens.