Lease en koop.

Vind uw S-Klasse Limousine of vraag uw proefrit aan.

Zoeken

Zoek uw nieuwe S-Klasse Limousine

Afspraak maken

Vraag uw proefrit aan

Originele accessoires


Functionele veelzijdigheid dankzij hoogwaardige accessoires.

Originele accessoires


Functionele veelzijdigheid dankzij hoogwaardige accessoires.

De afbeelding toont de voorzijde van de Mercedes-Benz S-Klasse Limousine.

Een Mercedes-Benz is meer dan een auto. U gaat ermee op reis en gebruikt hem voor uw dagelijks werk of voor pure ontspanning. De originele accessoires zijn perfect daarop afgestemd.

Maak uw Mercedes-Benz nóg comfortabeler. Zorg voor visuele verfraaiing of kies voor praktische accessoires waarmee uw Mercedes-Benz nóg functioneler wordt. Alle producten zijn perfect op uw model afgestemd en kenmerken zich door uitstekende kwaliteit en veiligheid.


Een compleet overzicht van de Mercedes-Benz originele accessoires voor de S-Klasse Limousine kunt u hier vinden:

S-Klasse Limousine: brandstofverbruik gecombineerd: 2,2 - 12,3 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 51 - 279 g/km (WLTP)<p>De vermelde waarden zijn gemeten volgens de voorgeschreven meetmethode. Het betreft ‘WLTP-CO<sub>2</sub>-waarden’ conform Art. 2 Nr. 3 van de doorvoerverordening (EU) 2017/1153. De waarden van het brandstofverbruik zijn op basis van deze waarden bepaald. Het stroomverbruik werd berekend op basis van VO 683/2008/EG. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig, ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van verschillende voertuigen onderling.&nbsp;De waarden variëren al naargelang de gekozen opties.<br> </p>