Uw operationele lease overeenkomst loopt af

Ik wil langer doorrijden in mijn voertuig.

Vrouw rijdt in Mercedes-Benz

Ik wil langer doorrijden in mijn voertuig.

Voor u het weet zijn de eerste jaren van een leaseovereenkomst voorbij. Als u hebt gekozen voor een kortere looptijd, maar langer wilt genieten van uw auto, dan is het verlengen van uw huidige overeenkomst een goede optie. U kunt in totaal maximaal 5 jaar en 200.000 kilometers in uw vertrouwde auto rijden.

Ik wil mijn voertuig inleveren.

Man levert zijn Mercedes-Benz in

Ik wil mijn voertuig inleveren.

Aan het einde van uw van operationele lease contract kiest u eenvoudig voor een nieuwe voertuig. Uw dealer zorgt dat u op de einddatum zorgeloos overstapt in uw nieuwe auto. Ongeacht of u overstapt in een nieuwe auto, zult u uw huidige auto moeten inleveren wanneer uw contract ten einde komt.

U ervaart de voordelen van operationele lease iedere dag. Wat is er dan mooier om aan het einde van uw contract over te stappen in een gloednieuwe auto. Mercedes-Benz Financial Services biedt u de keuze uit een ruim aanbod met verschillende modellen binnen Operationele Lease. 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Staat uw gewenste situatie niet bij de genoemde mogelijkheden of heeft u nog vragen? We helpen u graag verder. Neem contact op met onze collega’s van het klantenteam, zij adviseren u bij het maken van een keuze.

Tel: 030 605 98 20

Mail: customer-mbfsnl@daimler.com