Totale ontzorging, één uitgangspunt: service voor uw X-Klasse.

Mercedes-Benz ServiceCare: flexibele en langdurige bescherming van uw X-Klasse.

Kies het servicepakket dat bij u past.

Complete Het servicepakket met complete dekking (onderhoud + herstellingen) Vanaf € 21,54 per maand1
ExtendedWarranty Verlengde garantie na afloop van uw fabrieksgarantie Vanaf € 337,- eenmalig2
1

Adviestarief exclusief BTW voor zakelijke klanten, o.b.v. 24 maanden en 20.000 km per jaar bij normale inzet.

2

Product alleen mogelijk aan te schaffen bij aankoop van een nieuw of gebruikt (Certified) voertuig, activatie alleen tot 3 maanden nadien mogelijk. 

Bereken uw servicepakket met de Mercedes-Benz ServiceCare Calculator.

Onze taak: uw X-Klasse in beweging te houden.

Met Mercedes-Benz Service hebt u een partner aan uw zijde die alles van uw bestelwagen weet en u helpt uw voertuig aan de gang te houden. Lees meer over al onze services en diensten om uw bestelwagen in topconditie te houden.

Mercedes-Benz Service24h en Mobilo.

Wanneer u toch een keer blijft stilstaan, helpt de professionele Mercedes-Benz service u om uw bestemming te bereiken. Met de mobiliteitsgarantie Mercedes-Benz Mobilo1 is deze service, samen met vele andere nuttige services, standaard voor elke nieuwe Mercedes-Benz bestelwagen.

1

Voor de modellen van de V-Klasse, X-Klasse en Marco Polo geldt de dekking van Mercedes-Benz Mobilo in de op dat moment actuele versie. Voor alle modellen met eerste kentekenregistratie vanaf 1 januari 2012 is Mobilo twee jaar geldig zonder verplichting tot onderhoud. Na twee jaar wordt deze mobiliteitsgarantie steeds van onderhoudsbeurt tot onderhoudsbeurt bij een erkende Mercedes-Benz dealer verlengd, met een maximum van 30 jaar. Voor de modellen van de Sprinter, Vito en Citan is Mercedes-Benz MobiloVan geldig in de op dat moment actuele versie.

Beeldmateriaal toont originele accessoires van Mercedes-Benz. Originele accessoires van Mercedes-Benz voor het model X 350 d 4MATIC zijn momenteel niet verkrijgbaar af fabriek.

Lorem Ipsum