ServiceCare ExtendedWarranty | Mercedes-Benz Vans
ServiceCare: vrouw en twee mannen voor een gebouw met meerdere Mercedes-Benz Vans en een sleutel

Mercedes-Benz ServiceCare ExtendedWarranty.

Nog langere zekerheid voor uw Mercedes-Benz Bedrijfswagen.

Verlengde garantie, langere zekerheid.

Is de garantie van uw Mercedes-Benz Bedrijfswagen bijna afgelopen? Kies dan voor langere zekerheid met ServiceCare ExtendedWarranty. Hiermee geniet u van een verlengde garantie en dus een langere dekking, aansluitend aan de fabrieksgarantie met transparante en aantrekkelijke voorwaarden. Zo bent u nog langer beschermd tegen onverwachte reparatiekosten, zónder eigen risico.

Alle onvoorziene reparaties en vervangingen van onderdelen die inbegrepen zijn in uw originele garantie blijven op deze manier gedekt. Zo kunt u nóg langer zorgeloos genieten van uw Mercedes-Benz. Mercedes-Benz ServiceCare ExtendedWarranty is beschikbaar voor zowel nieuwe als Certified1 bedrijfswagens van Mercedes-Benz.

Alle kenmerken in één oogopslag.

Met Mercedes-Benz ServiceCare ExtendedWarranty verlengt u de fabrieksgarantie van uw bedrijfswagen met heldere en aantrekkelijke voorwaarden. 

Dekking ServiceCare ExtendedWarranty.

Mercedes-Benz ServiceCare ExtendedWarranty biedt dezelfde dekking als de originele fabrieksgarantie van 2 jaar zonder kilometerbeperking en omvat nagenoeg alle hoofdcomponenten van uw bedrijfswagen, zoals motor, versnellingsbak, elektronica, assen en airconditioning.

Looptijd en kilometrage.

Mercedes-Benz ServiceCare ExtendedWarranty kan worden afgesloten voor het einde van de originele fabrieksgarantie van 2 jaar zonder kilometerbeperking. U kunt daarbij kiezen voor een verlenging van de garantie met maximaal 5 jaar en tot een kilometrage van maximaal 250.000 km2.

Voor nieuwe en Certified bedrijfswagens.

ServiceCare ExtendedWarranty kan worden aangeschaft bij een nieuwe of Certified1 bedrijfswagen, op voorwaarde dat het voertuig wordt onderhouden in overeenstemming met het onderhoudsboekje en de fabrieksrichtlijnen.

1 Voor Certified bedrijfswagens is aanschaf mogelijk binnen de periode van de fabrieksgarantie.

2 De volledige voorwaarden en andere looptijden en kilometerlimieten zijn verkrijgbaar bij uw Mercedes-Benz Van ProCenter.