ServiceCare Complete pakket | Mercedes-Benz bestelwagens
ServiceCare: vrouw en twee mannen voor een gebouw met meerdere Mercedes-Benz Vans en een sleutel

Mercedes-Benz ServiceCare Complete.

Mercedes-Benz ServiceCare Complete.

Het reparatie- en onderhoudspakket met complete dekking.

Wanneer u op zoek bent naar een servicepakket met complete dekking is ServiceCare Complete de beste oplossing. Met dit pakket zijn alle onderhoudswerkzaamheden, inclusief reparaties en vervanging van slijtageonderdelen, gedekt tegen een vast maandbedrag.1 Met ServiceCare Complete is uw bestelwagen maximaal inzetbaar en houdt u grip op de kosten.
1

Uitgezonderd eventuele indexering.

Mercedes-Benz ServiceCare Complete in één oogopslag.

Aanschaf ServiceCare Complete.

De ServiceCare Calculator berekent alleen Complete tarieven voor voertuigen jonger dan 12 maanden en met een kilometerstand van minder dan 50.000km. Valt het voertuig buiten deze criteria? Dan is het maatwerk en kunt u rechtstreeks contact opnemen met de dealer voor een offerte.

Inhoud van het pakket.

Vervanging van slijtageonderdelen (zoals remmen, accu, wielophanging, etc.) en regulier onderhoud volgens het onderhoudsboekje en de fabrieksrichtlijnen - ook de airco. Dit ServiceCare Complete pakket dekt vrijwel alle onderdelen (zoals motor, versnellingsbak, elektronica, assen, airconditioning). Het pakket is inclusief APK, MobiloVan1.

1

Mobilo/MobiloVan is onze gratis mobiliteitsgarantie. Voor de voorwaarden, ga naar mercedes-benz.nl/mobilovan.

Looptijd en kilometrage.

Maximale duur of kilometrage: 7 jaar of 300.000 km.1

1

De volledige voorwaarden en andere looptijden en kilometerlimieten zijn verkrijgbaar bij uw Mercedes-Benz Van ProCenter.

Service-care-complete

Nu ook voor uw Certified voertuig: ServiceCare Complete.

Een volledig onderhoudspakket voor uw Mercedes-Benz Certified bestelwagen dat wilt u toch ook? Vanaf nu is het mogelijk om bij aanschaf van een Mercedes-Benz Certified voertuig direct een ServiceCare Complete pakket af te sluiten, tot maar liefst 36 maanden of 100.000 km na de eerste registratie van uw bestelwagen1.

Inhoud van het onderhoudspakket.

Met ServiceCare Complete bent u verzekerd van de vervanging van de slijtagedelen (zoals remmen, accu, wielophanging, etc.) en het regulier onderhoud volgens de fabrieksrichtlijnen. Dit ServiceCare Complete pakket dekt vrijwel alle onderdelen, bijvoorbeeld de motor, versnellingsbak, elektronica, assen en airconditioning. Het pakket is inclusief APK en MobiloVan2. Oftewel het alles-in-een-pakket voor onderhoud, reparatie en slijtagedelen.

Met ServiceCare Complete bent u verzekerd dat alle onderhoudswerkzaamheden, inclusief reparaties en het vervangen van slijtageonderdelen, zijn gedekt tegen een vast maandbedrag. Heeft u interesse? Uw Mercedes-Benz dealer vertelt u graag meer en maakt voor u een offerte op maat.

Het aanbod van ServiceCare Complete geldt alleen voor regulier transport en service inzet. Taxi en/of koeriers inzet of andere aangepaste inzet zijn uitgesloten.

MobiloVan is onze gratis mobiliteitsgarantie. Voor de voorwaarden, ga naar mercedes-benz.nl/mobilovan.