Mercedes-Benz ServiceCare Complete.

Mercedes-Benz ServiceCare - Complete.

Het servicepakket met complete dekking.

Wanneer u op zoek bent naar een servicepakket met complete dekking is Mercedes-Benz Complete de beste oplossing. Met dit pakket zijn alle onderhoudswerkzaamheden, inclusief reparaties en vervanging van slijtageonderdelen, gedekt tegen een vast maandelijks bedrag.1 Met Mercedes-Benz Complete is uw bestelwagen maximaal inzetbaar en houdt u grip op de kosten.
1

Uitgezonderd eventuele indexering.

Mercedes-Benz ServiceCare Complete in één oogopslag.

Aanschaf ServiceCare Complete.

De ServiceCare Calculator berekent alleen Complete tarieven voor voertuigen jonger dan 12 maanden en met een kilometerstand van minder dan 50.000km. Valt het voertuig buiten deze criteria? Dan is het maatwerk en kunt u rechtstreeks contact opnemen met de dealer voor een offerte.

Inhoud van het pakket.

Vervanging van versleten onderdelen (zoals remmen, accu, wielophanging, etc.) en regulier onderhoud volgens het onderhoudsboekje en de richtlijnen van de fabrikant. Dit Complete pakket dekt vrijwel alle onderdelen (zoals motor, versnellingsbak, elektronica, assen, airconditioning). Het pakket is inclusief APK, MobiloVan1 en Mercedes PRO Adapter.2

1

Mobilo/MobiloVan is onze gratis mobiliteitsgarantie. Voor de voorwaarden, ga naar mercedes-benz.nl/mobilovan.

2

Mercedes PRO/me: Standaard, inbegrepen connectiviteitsdiensten. Voor meer informatie, neem contact op met uw Mercedes-Benz Van ProCenter.

Looptijd en kilometrage.

Maximale duur of kilometrage: 7 jaar of 300.000 km.1

1

De volledige voorwaarden en andere looptijden en kilometerlimieten zijn verkrijgbaar bij uw Mercedes-Benz Van ProCenter.

Lorem Ipsum