Knap werk. De vernieuwde Vito.

 

Neem contact op voor meer informatie

Nog veiliger, krachtiger en comfortabeler.

Met intelligente rijassistentiesystemen, krachtige motoren en een nieuw multimediasysteem is de Vito de ideale nieuwe collega voor alle harde werkers.

 

vernieuwde-vito1

Veiliger.

Dankzij de optie Distronic (actieve afstand assistent) en actieve remassistent heeft de Vito een goed beeld van de verkeerssituatie en rijdt u veiliger naar uw bestemming. De verbeterde achteruitrijcamera en digitale binnenspiegel geven u een beter overzicht en helpen u schade bij het parkeren en manoeuvreren te vermijden.

vernieuwde-vito2

Innovatiever.

De 4-cylinderdieselmotor OM654 heeft altijd standaard de 9G-TRONIC automaat. Deze motor maakt het rijden nog efficiënter met een lager geluids- en trillingsniveau. Door het Euro 6D Temp voldoet de vernieuwde Vito aan de Europese emissienorm. Tevens is de Vito Tourer 124 nu ook beschikbaar met een vermogen van 176 kW/ 239 pk. Verder heeft het design van de Vito een upgrade gekregen, waaronder een nieuwe grille en lichtmetalen velgen.

vernieuwde-vito3

Comfortabeler.

De automatische transmissie 9G-TRONIC houdt het motortoerental laag en de achterwielaandrijving zorgt bij het optrekken en doorschakelen voor een zeer hoog rijcomfort. De luchtvering AIRMATIC past de vering aan de wegcondities aan, en laat het voertuig op hogere snelheid zakken voor nog meer stabiliteit op de weg. Door de standaard halfautomatische airconditioning TEMPMATIC heeft u een aangename temperatuur in de binnenruimte. Daarnaast beschikt de Vito over nieuwe multimediasystemen DAB+ en smartphone integratie via Apple CarPlay.

Lorem Ipsum