Acties voor de V-Klasse.

amg

Profiteer tijdelijk van € 1.000,- inruilvoordeel!

Professionals opgelet! Tijdelijk profiteert u van extra inruilvoordeel op de V-Klasse. Levert u een oude bestelwagen in, dan ontvangt u bovenop de waarde van uw bestelwagen nog eens €1.000,- inruilvoordeel* op uw nieuwe V-Klasse. Wees er vlug bij: deze actie loopt t/m 30 april 2020. 

* Inruilpremie geldt niet op de V-Klasse Lease Editions

De V-Klasse: nu met gratis AMG pakket!

Profiteer nu van een gratis AMG pakket op geselecteerde voorraad van de V-Klasse. Uw voordeel loopt op tot wel €3.019*. De combinatie van AMG onderdelen en hoogwaardige details zorgt voor meer sportiviteit en individualiteit. Het AMG pakket bevat onder andere een bumper met geïntegreerde koplampen en grille, 19 inch AMG velgen, interieur AMG sierdelen met carbonlook en zwarte hemelbekleding.

Voor overige componenten en meer informatie over de V-Klasse met gratis AMG pakket, kunt u contact opnemen met uw dealer.

*Deze actie loopt van 01-01-2020 t/m 30-06-2020. De hoogte van de premie hangt af van het AMG pakket. De actie is geldig op fysieke voorraad met AMG pakket (code PS2) en op voertuigen met een productiedatum tot en met februari 2020.

Lorem Ipsum