Mobiel (op)laadmanagement.

Houd te allen tijde zicht op acculading en temperatuurregeling.

Bedien het opladen en de temperatuurregeling van uw elektrische voertuig op afstand en vraag belangrijke informatie over het laden op.

Uw voordelen in één oogopslag.

Angenehme Vorklimatisierung

Aangename klimaatregeling vooraf.

 
Batterieladung immer im Blick

Opladen altijd in zicht.

 
Informationen zur Reichweite

Informatie over de actieradius.

 

Mobiel (op)laadmanagement bij gebruik.

Volledige controle over het opladen van de batterij en het regelen van de temperatuur.

Inbegrepen services.

  1. Mobiel (op)laadmanagement

1

Mercedes PRO connect-services zijn leverbaar voor eVito-voertuigen met productiedatum vanaf maart 2019. Neem bij vragen over de leverbaarheid van Mercedes PRO connect-services voor uw eVito-voertuig contact op met uw dealer.

2

De Mercedes PRO connect App mag niet tijdens het rijden worden bediend vanwege het risico dat de bestuurder wordt afgeleid en zichzelf of anderen in gevaar brengt. Houd rekening met de wettelijke voorschriften van het land waarin u zich bevindt.

Compatibele modellen en toepassingen.

Voertuigen en modellen

eVito 4471  

Voertuigmanagementtool


Mercedes PRO connect App
1

Mercedes PRO connect-services zijn leverbaar voor eVito-voertuigen met productiedatum vanaf maart 2019. Neem bij vragen over de leverbaarheid van Mercedes PRO connect-services voor uw eVito-voertuig contact op met uw dealer.

Onze welkomstaanbieding: maar liefst 12 maanden gratis testen!

De perfecte gelegenheid om te ontdekken hoe efficiënt Mercedes PRO connect is: profiteer van uw prijsvoordeel en maak met onze welkomstaanbieding maar liefst 12 maanden lang gratis en vrijblijvend gebruik van het product "Op afstand bestuurbaar laadmanagement" alsmede vele andere producten en services van Mercedes PRO connect.1

1

De looptijden en de omvang van de welkomstaanbieding kan afhankelijk van de modelserie, het bouwjaar alsmede het tijdstip van de koop van het voertuig verschillen. Voor details over de huidige aanbieding of de huidige aanbiedingen verwijzen we naar de Mercedes PRO Store in uw betreffende markt. Na afloop van de huidige welkomstaanbieding blijft de Mercedes PRO bedrijfsaccount bestaan. Bij het aflopen van de welkomstaanbieding lopen alle producten die onderdeel zijn van de welkomstaanbieding eveneens af en zijn niet meer aan het voertuig toegewezen. Om verder gebruik te kunnen maken van de volledige productportfolio, moet u er rekening mee houden dat bepaalde producten en services na afloop van de welkomstaanbieding opnieuw moeten worden aangeschaft.

Lorem Ipsum