De Marco Polo HORIZON. Avontuur met stijl.

Make your move.

Beleven waar anderen van dromen.

De camper voor avonturiers met stijl.

De Marco Polo HORIZON is de ontdekking voor iedereen die graag spontaan en stijlvol op avontuur gaat. Met het nieuwe intuïtief te bedienen multimediasysteem MBUX komt u ontspannen op uw droombestemmingen aan. In het uitgekiende, comfortabele interieur kunt u snel weer op krachten komen. En voor een verkwikkende nachtrust zijn er max. vijf slaapplaatsen beschikbaar. Naast de uitgebreide standaarduitrusting hebt u bij de Marco Polo HORIZON nog de keuze uit talloze andere opties waarmee u het voertuig verder aan uw persoonlijke voorkeuren kunt aanpassen.

Met nog meer stijl op avontuur.  

De speciale modellenserie ArtVenture.

Neem de vrijheid en beleef avonturen in het nieuwe speciale model ArtVenture. Met keuze uit drie decors voor de zijkanten van het voertuig, alle in hoogwaardig matzwart en met aquamarijnkleurige accenten, alsmede de eveneens aquamarijnkleurige harmonicahoes bent u stijlvol onderweg. Voorts heeft het uitzetbare dak bij het speciale model ArtVenture een grote frontruit. Daarbij komen andere design- en comfortopties – zoals de EASY-PACK-achterklep. Of het nu in de Marco Polo, in de Marco Polo HORIZON of in de Marco Polo ACTIVITY is: met dit speciale model hebt u uw individuele outfit altijd bij u.

Metallic-lakken

Het speciale model is leverbaar in grafietgrijs metallic, selenietgrijs metallic en bergkristalwit metallic.  

Kleurige harmonicahoes  

De harmonicahoes is aquamarijnkleurig, passend bij de foliëring.  

Hoogwaardige foliëring  

Voor de zijkanten van het voertuig kunt u kiezen uit drie optionele decors, alle in matzwart met aquamarijnkleurige accenten.

Grote frontruit

De grote frontruit zorgt voor veel frisse lucht onder het uitzetdak.  

Design- en comfortuitrustingen, optioneel  

De elektrisch openende EASY-PACK-achterklep en de sfeerverlichting aan de onderrand van het keukentje behoren tot de fraaie opties van het speciale model.  

[*] Meer informatie over het officiële brandstofverbruik en de officiële specifieke CO2-emissie van nieuwe personenwagens vindt u in de "Leidraad voor brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik van nieuwe personenwagens", die gratis verkrijgbaar is bij alle verkooppunten en de Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).

Lorem Ipsum