Mercedes-Benz Citan | Mercedes-Benz bedrijfswagens

De nieuwe Citan is binnenkort leverbaar.

De nieuwe Citan als Gesloten Bestelwagen en Tourer.

Als u een ruime bestelwagen zoekt, waarmee u ook in de binnenstad ontspannen en wendbaar kunt rijden, dan is de nieuwe Citan de juiste keuze voor u. Ondanks de compacte buitenafmetingen, maakt hij indruk met zijn interieurruimte. Typisch voor een voertuig van Mercedes-Benz Vans is het opvallende design, de hoge mate van veiligheid en de robuustheid.

De eCitan: de nieuwste aanwinst van de eVans-familie.

Elke Mercedes-Benz Van heeft straks een elektrische variant!

De eCitan, de geheel elektrische modelvariant van de Citan, zal in de tweede helft van 2022 op de markt komen. De actieradius volgens WLTP bedraagt 285 kilometer (definitieve cijfers nog niet bekend). Ruimschoots voldoende voor commerciële gebruikers die deze modellen vaak gebruiken als koerier- en bestelwagens in stedelijke gebieden. De accu kan met de snellader binnen 40 minuten tot 80 procent worden opgeladen. Groot voordeel: er hoeven geen compromissen te worden gesloten wat betreft de afmetingen van de laadruimte en de maximumlading in vergelijking met conventionele modellen. Er zal ook een trekhaak beschikbaar zijn voor de eCitan.

Het nieuwe MBUX.

MBUX staat voor Mercedes-Benz User Experience en laat u multimedia in de auto op een nieuwe manier beleven. Zo kunt u  het MBUX-multimediasysteem bedienen via touchscreen of via spraakbediening. De usb-aansluiting maakt het mogelijk om muziek van uw smartphone direct in de auto beluisteren.
Citan, MBUX
 • MBUX-multimediasysteem 7 inch

  MBUX-multimediasysteem 7 inch

  Via het 17,8 cm (7 inch) touchscreen met hoge resolutie kunt u het multimediasysteem bedienen zoals u dat met uw mobiele toestellen gewoon bent. Een alternatieve invoermogelijkheid: de toetsen op het multifunctioneel stuurwiel.
 • Usb-aansluiting type C

  Usb-aansluiting type C

  Met de usb-aansluiting type C beschikt u over een geïntegreerde media-interface waarmee u bijvoorbeeld in de auto naar muziek van uw smartphone kunt luisteren.
 • Spraakgestuurde bediening

  Spraakgestuurde bediening

  "Hey Mercedes" is voldoende om de uitgebreide spraakbediening te starten en het multimediasysteem comfortabel te bedienen.
 • Smartphone-integratie

  Smartphone-integratie

  Met behulp van de smartphone-integratie kunt u via het multimediasysteem gemakkelijk toegang krijgen tot geselecteerde apps op uw smartphone.

Lorem Ipsum