She's Mercedes.

Sarah Jane Adams


Sarah Jane Adams

De zoektocht naar schoonheid

Sarah Jane Adams


Sarah Jane Adams

De zoektocht naar schoonheid

Authenticiteit

SJA on doorstep
SJA in a purple vest
Sarah Jane Adams

Authenticiteit

Er zijn heel wat recepten voor succes. De rode draad? Aparte ingrediënten en een vleugje authenticiteit. Een speciale mix die voor iedereen uniek is. We stippelen allemaal een andere route uit om ons doel te bereiken. Dat is het thema van ons nieuwe kortfilmpje.

Een succesvolle vrouw leidt niet louter een bedrijf of een team. Ze leidt haar leven – een opeenvolging van fasen waarin ze verschillende rollen speelt, verschillende plekken ‘thuis’ noemt, en misschien zelfs verschillende identiteiten heeft. Een leven dat uit zeer veel ‘lagen’ opgebouwd kan zijn.

Sommige vrouwen zijn al decennialang onafhankelijk en zelfstandig. Al jaren voor de komst van het internet, voor ze konden rekenen op maatschappelijke ondersteuning stonden ze aan het hoofd van een zaak, een gezin. Vandaag zijn ze wellicht ouder dan velen onder ons. Maar aan ophouden denken ze nog lang niet.

 

Van antiquair naar stijlicoon

Colorful Boots

Van antiquair naar stijlicoon

Sarah Jane Adams, designer en handelaarster in antieke juwelen, is een van hen. Al 30 jaar doet ze wereldwijd zaken. Nu, op haar 62e, neemt haar loopbaan een verrassende wending. De foto met een uiterst zelfverzekerde Sally Jane in een adidas Originals jasje die haar dochter postte, was de start van een nieuwe carrière als socialmediapersonality en model. 

In de jaren zeventig verkocht Sally Jane antiek op Londense markten als Portobello Road en Camden Lock. Daar leerde ze de kneepjes van het vak. Vandaag baat ze diverse winkels uit, onder andere in het Verenigd Koninkrijk en Sydney, Australië, waar ze woont met haar man en twee dochters. Heel wat mensen
zijn dol op Sally Janes eclectische, creatieve stijl en naturel. Haar motto –trek je niets aan van wat anderen denken, leef zoals jij dat wilt – inspireert jong en oud.

Layers of Our Lives

Layers of our lives
Opnieuw bekijken

Layers of Our Lives

De woorden van actrice Katherine Hepburn zijn hier erg treffend: “Ik sta heel nuchter tegenover het begrip ‘leeftijd’.  Of je bent aantrekkelijk op elke leeftijd of je bent het helemaal niet. Oud zijn …daar is niets bijzonders aan. Aan jong zijn ook niet, trouwens.”

In Layers of our lives – en de drie teasers bij het kortfilmpje – volgen we Sarah Jane van Sydney tot Mumbai. Centraal staat wat we allemaal kunnen doen en bereiken in het leven als we nieuwsgierig zijn, onze angsten overwinnen en grenzen durven te verleggen – ongeacht onze leeftijd. Kansen en mogelijkheden kunnen zich op élk moment ontpoppen. We moeten ze alleen aangrijpen.