De C-Klasse Limousine.

De C-Klasse Limousine.

The best knows no alternative.

The best knows no alternative.

Een persoonlijk taxatievoorstel in 3 stappen.

Aan de hand van het kenteken en de kilometerstand van uw huidige auto zorgen wij voor een persoonlijke taxatie. U kiest vervolgens voor welk Mercedes-Benz model u een inruilvoorstel wilt ontvangen.

Aan de hand van het kenteken en de kilometerstand van uw huidige auto zorgen wij voor een persoonlijke taxatie. U kiest vervolgens voor welk Mercedes-Benz model u een inruilvoorstel wilt ontvangen.

Ontvang uw persoonlijke voorstel
Na de productie van de content kan het product zijn gewijzigd.

Upgrade Editions C-Klasse


C-Klasse Limousine Upgrade Editions

Upgrade Editions C-Klasse


C-Klasse Limousine Upgrade Editions

De Mercedes-Benz C-Klasse Limousine Upgrade Edition

Ontdek nu de Upgrade Editions voor de C-Klasse Limousine. Tot 30 juni 2018 bieden wij op een nieuwe C-Klasse Limousine zonder meerprijs een aanvullend optiepakket aan. Uw voordeel kan hiermee oplopen tot maar liefst €  6.078,-. De C-Klasse Limousine Upgrade Edition is tijdelijk te financieren met een actierente van 3,99% die nog verder te verlagen is naar 2,49%.

Veelzijdigheid


Veelzijdigheid.

De standaarduitvoering van de C-Klasse Limousine is al indrukwekkend en fascineert met onovertroffen comfort, uitmuntende afwerking en technische innovaties. Met opties kan nóg meer elegantie, dynamiek en efficiëntie worden verkregen.

Veelzijdigheid


Veelzijdigheid.

De standaarduitvoering van de C-Klasse Limousine is al indrukwekkend en fascineert met onovertroffen comfort, uitmuntende afwerking en technische innovaties. Met opties kan nóg meer elegantie, dynamiek en efficiëntie worden verkregen.

C 350 e: brandstofverbruik, gecombineerd: 2,4-2,1 l/100 km, CO2-emissie, gecombineerd: 54-48 g/km<p>De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO2-waarden conform art. 2 nr. 2 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153, zoals vastgesteld in overeenstemming met bijlage XII van de verordening (EG) nr. 692/2008. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Op grond van wettelijke aanpassingen in de van toepassing zijnde testprocedure kunnen in de voor de voertuigregistratie en eventuele motorrijtuigenbelasting van toepassing conformiteitsverklaring hogere waarden worden vermeld. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. In samenhang met de geselecteerde opties kunnen de waarden variëren. In de praktijk kunnen afwijkingen optreden ten opzichte van de gecertificeerde normwaarden. De feitelijke waarden worden door uiteenlopende factoren beïnvloed, zoals de individuele rijstijl, milieu- en trajectomstandigheden, enz.</p>

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Stimulerend comfort en exemplarische veiligheid.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Stimulerend comfort en exemplarische veiligheid.

Tijdens de spits, tijdens lange nachtritten of op onbekende trajecten – uw C-Klasse Limousine zorgt ervoor dat u, vooral in stressvolle situaties, wordt ontlast. Het concept daarachter is Mercedes-Benz Intelligent Drive, dat in al onze auto's te vinden is en waarmee elke rit in een Mercedes-Benz niet alleen veilig is maar ook uniek. De tijd die u namelijk achter het stuurwiel doorbrengt, is uw eigen tijd. Tijd om te ontspannen. Tijd om energie op te doen. Zodat u niet alleen veilig op uw bestemming aankomt, maar ook ontspannen.

Beleef onschatbare extra veiligheid, comfort en connectiviteit in de C-Klasse Limousine met Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Veilige afstand, hoog comfort.

De afstandspilot DISTRONIC vermindert het risico op kop-staartbotsingen en zorgt voor minder belasting, vooral op lange trajecten en bij het rijden in files.

Het rijassistentiesysteem houdt uw C-Klasse automatisch op een veilige afstand ten opzichte van voorliggers. Het systeem kan invoegend verkeer en voorliggers herkennen en vroegtijdig reageren. Het systeem remt af als dat nodig is, en trekt, indien mogelijk, vervolgens weer op naar de eerder ingestelde snelheid.

In elke situatie meer zien.

Het led-Intelligent Light System zorgt niet alleen voor uitstekend zicht op provinciale wegen en snelwegen maar ook bij het afslaan en in bochten, omdat het zich aan de heersende licht- en rijomstandigheden aanpast.

Naast het opvallende uiterlijk overtuigt de led-technologie door een grotere lichtsterkte met minder verblindingsgevaar. De eveneens als led uitgevoerde achterlichten in horizontale fakkelvorm plaatsen fraaie accenten aan de achterzijde en verbeteren de zichtbaarheid van de auto.

Meer bescherming bij een dreigende kop-staartbotsing.

PRE-SAFE® analyseert continu de sensorgegevens van andere systemen als ESP® en BAS, waaruit het systeem bijvoorbeeld sterk onder- of overstuur of een noodstop kan afleiden.

Zodra het gevaar van een kop-staartbotsing wordt waargenomen, activeert PRE-SAFE® PLUS de alarmknipperlichtinstallatie om het achteropkomend verkeer te waarschuwen. Wanneer de auto stilstaat, kan de remdruk worden verhoogd om de belasting van de inzittenden tijdens een botsing te verminderen.

Veilig op de juiste rijstrook blijven rijden.

De actieve spoorassistent kan waarschuwen wanneer een rijstrook onbedoeld wordt verlaten en eenzijdige remgrepen uitvoeren om ervoor te zorgen dat de auto weer teruggeleid wordt naar de rijstrook.

Het systeem kan met behulp van een stereocamera direct waarnemen wanneer doorgetrokken of onderbroken rijstrookmarkeringen onbedoeld worden overschreden. Het werkt bij een snelheid van 60 tot 200 km/h en kan in het combi-instrument worden in- en uitgeschakeld. Ook kan de gevoeligheid van de actieve spoorassistent worden ingesteld.

Actieve bescherming tegen aanrijdingen van opzij.

De radarsensoren van het systeem bewaken het onoverzichtelijke gebied naast en achter de auto en waarschuwen de bestuurder voor voertuigen in de dode hoek wanneer hij van rijstrook wil wisselen.

Wanneer er toch van rijstrook wordt gewisseld, kan het systeem de bestuurder waarschuwen door duidelijk merkbaar met remingrepen de koers te corrigeren. Wanneer ook hierop niet wordt gereageerd, kan het systeem ervoor zorgen dat er uit de gevarenzone wordt gemanoeuvreerd.

Alleen leverbaar in combinatie met rijassistentiepakket plus.

Alles stevig onder controle bij het parkeren.

Met het systeem en vier aan elkaar gekoppelde camera's kan worden geparkeerd en gemanoeuvreerd met een realistische blik rondom de auto, waarbij de auto en omgeving vanuit vogelperspectief kunnen worden weergegeven.

Mogelijke obstakels onder de ruitlijn zijn eveneens zichtbaar voor de bestuurder. De parkeerpilot met 360°-camera wordt geactiveerd zodra de achteruitversnelling wordt ingeschakeld met behulp van een druk op de knop of het menu van COMAND Online. Er wordt automatisch gewisseld tussen de beelden, die ook afzonderlijk kunnen worden geselecteerd.

Intelligente technologieën


Mercedes-Benz Intelligent Drive – technologieën in detail.

Stimulerend comfort en exemplarische veiligheid.

Intelligente technologieën


Mercedes-Benz Intelligent Drive – technologieën in detail.

Stimulerend comfort en exemplarische veiligheid.

De afbeelding toont de werking van de afstandspilot DISTRONIC van de C-Klasse Limousine.

Afstandspilot DISTRONIC

De afbeelding toont de werking van de actieve dodehoekassistent van de C-Klasse Limousine.

Actieve dodehoekassistent

De afbeelding toont de werking van de actieve spoorassistent in het combi-instrument.

Actieve spoorassistent

De afbeelding toont het head-up display in de C-Klasse Limousine.

Head-up display

De afbeelding toont de aanduiding van de verkeersbordenassistent in het combi-instrument.

Verkeersbordenassistent

De afbeelding toont de werking van de actieve remassistent met kruispuntfunctie van de C-Klasse Limousine.

Actieve remassistent met kruispuntfunctie

De afbeelding toont de werking van PRE-SAFE® PLUS in de C-Klasse Limousine.

PRE-SAFE® PLUS

De afbeelding toont de weergave van DYNAMIC SELECT op het display van het multimediasysteem van de C-Klasse Limousine.

DYNAMIC SELECT

De afbeelding toont de weergave van de parkeerpilot met 360°-camera op het display van het multimediasysteem.

Parkeerpilot met 360°-camera

De afbeelding toont de cockpit van de C-Klasse Limousine met geïntegreerde COMAND Online.

COMAND Online

De afbeelding toont een close-up van het multimediasysteem van de C-Klasse Limousine met Live Traffic Information-technologie.

Live Traffic Information

De afbeelding toont de werking van de adaptieve grootlichtassistent plus.

Adaptieve grootlichtassistent plus

High-performance led-koplampen

Voor een markante look en meer veiligheid 's nachts.

De afbeelding toont de werking van het snelweglicht, dat onderdeel van het led-Intelligent Light System is.

Led-Intelligent Light System

De afbeelding toont de werking van het KEYLESS GO-comfortpakket in de C-Klasse Limousine.

KEYLESS GO-comfortpakket

Rijeigenschappen


Rijeigenschappen.

Eenvoudig omschakelen: van ontspannen naar ambitieus.

Rijeigenschappen


Rijeigenschappen.

Eenvoudig omschakelen: van ontspannen naar ambitieus.

De sportief uitgeruste Mercedes-Benz C-Klasse Limousine is dynamisch in alle opzichten.
In de instelling 'Individual' van DYNAMIC SELECT kan de bestuurder het rijgedrag van de Mercedes-Benz C-Klasse Limousine afstemmen op zijn wensen.

Met behulp van DYNAMIC SELECT stemt u het rijgedrag af op uw persoonlijke wensen.

Dankzij de combinatie van het AIRMATIC-rijdynamiekpakket met 7G-TRONIC PLUS zeventraps automatische transmissie kan het rijgedrag worden aangepast van comfortabel tot sportief. Zo kan de C-Klasse Limousine bijvoorbeeld worden afgesteld als een uiterst stabiel op de weg liggende limousine waarbij de inzittenden praktisch niets van oneffenheden in het wegdek merken. Bovendien kan een sportief rijgedrag worden ingesteld, waarbij DIRECT STEERING en straffe vering ook ambitieuze rijders fascineert.

MERCEDES-AMG


Mercedes-AMG Performance-modellen.

De C-Klasse Limousine geïnterpreteerd door AMG.

MERCEDES-AMG


Mercedes-AMG Performance-modellen.

De C-Klasse Limousine geïnterpreteerd door AMG.

Pure fascinatie en imposante dynamiek – het samenspel van hightech motor, performance-onderstel en pure individualiteit bij de uitrusting zorgen voor de voor AMG karakteristieke 'Driving Performance'. De Mercedes-AMG C-Klasse is in drie motoruitvoeringen leverbaar.

 • Mercedes-AMG C 43 4MATIC

  De afbeelding toont de Mercedes-AMG C 43 4MATIC schuin van voren.
  De afbeelding toont de Mercedes-AMG C 43 4MATIC schuin van achteren.

  In

  4,7 sec.

  van 0 naar 100 km/h

  367 pk of

  270 kW

  3,0-liter AMG-V6-biturbomotor

  Mercedes-AMG C 43 4MATIC: brandstofverbruik, gecombineerd: 8,0–7,8 l/100 km, CO2-emissie, gecombineerd: 183–178 g/km<p>De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO2-waarden conform art. 2 nr. 2 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153, zoals vastgesteld in overeenstemming met bijlage XII van de verordening (EG) nr. 692/2008. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Op grond van wettelijke aanpassingen in de van toepassing zijnde testprocedure kunnen in de voor de voertuigregistratie en eventuele motorrijtuigenbelasting van toepassing conformiteitsverklaring hogere waarden worden vermeld. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. In samenhang met de geselecteerde opties kunnen de waarden variëren.</p>

 • Mercedes-AMG C 63

  De afbeelding toont de Mercedes-AMG C 63 schuin van voren.
  De afbeelding toont de Mercedes-AMG C 63 schuin van achteren.

  In

  4,1 sec.

  van 0 naar 100 km/h

  476 pk of

  350 kW

  4,0-liter AMG-V8-biturbomotor.

  Mercedes-AMG C 63: brandstofverbruik, gecombineerd: 8,2 l/100 km, CO2-emissie, gecombineerd: 192 g/km<p>De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO2-waarden conform art. 2 nr. 2 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153, zoals vastgesteld in overeenstemming met bijlage XII van de verordening (EG) nr. 692/2008. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Op grond van wettelijke aanpassingen in de van toepassing zijnde testprocedure kunnen in de voor de voertuigregistratie en eventuele motorrijtuigenbelasting van toepassing conformiteitsverklaring hogere waarden worden vermeld. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. In samenhang met de geselecteerde opties kunnen de waarden variëren.</p>

 • Mercedes-AMG C 63 S

  De afbeelding toont de Mercedes-AMG C 63 S schuin van voren.
  De afbeelding toont de Mercedes-AMG C 63 S schuin van achteren.

  In

  4,0 sec.

  van 0 naar 100 km/h

  510 pk of

  375 kW

  4,0-liter AMG-V8-biturbomotor.

  Mercedes-AMG C 63 S: brandstofverbruik, gecombineerd: 8,4–8,2 l/100 km, CO2-emissie, gecombineerd: 195–192 g/km<p>De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO2-waarden conform art. 2 nr. 2 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153, zoals vastgesteld in overeenstemming met bijlage XII van de verordening (EG) nr. 692/2008. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Op grond van wettelijke aanpassingen in de van toepassing zijnde testprocedure kunnen in de voor de voertuigregistratie en eventuele motorrijtuigenbelasting van toepassing conformiteitsverklaring hogere waarden worden vermeld. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. In samenhang met de geselecteerde opties kunnen de waarden variëren.</p>

Afbeeldingen en video's


Afbeeldingen en video's van de C-Klasse Limousine.

Afbeeldingen en video's


Afbeeldingen en video's van de C-Klasse Limousine.

De afbeelding toont de Mercedes-Benz C-Klasse Limousine ¾ van voren.
De foto toont een ¼-vooraanzicht van de Mercedes-Benz C-Klasse Limousine in een stedelijke omgeving.
De foto toont een ¾-achteraanzicht van opzij van de Mercedes-Benz C-Klasse Limousine in een stedelijke omgeving.
De video toont de Mercedes-Benz C 350 e met plug-in hybrid in actie.
Play
De gewenste video is momenteel helaas niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw.
Opnieuw bekijken
De afbeelding toont de cockpit van de Mercedes-Benz C-Klasse Limousine vanuit het perspectief van de voorpassagier.
De foto toont een 1/4-vooraanzicht van opzij van de Mercedes-Benz C-Klasse Limousine.