Overzicht acties

> Ja. En-ik-heb-’m-met-voordeel-WEKEN’    
Voordeel-weken    
Tijdens de ‘Ja. En-ik-heb-’m-met-voordeel-WEKEN’ heeft u al een splinternieuwe Mercedes-Benz Citan of Vito met extra voorraadvoordeel. Oplopend tot ruim € 5.000,-! Zo heeft u niet alleen de beste bestelwagen, maar ook de beste deal.    
Naar de voordeelactie    
> Automaatactie > Proeflease > APK
De Mercedes-Benz Vito, zowel in 2016 als in 2017 verkozen tot bestelauto van het jaar, rijdt u nu wel heel comfortabel. Voor maar € 395,- extra worden de Vito 114 CDI, 116 CDI en 119 CDI* namelijk geleverd met de krachtige7G-TRONIC PLUS volautomaat. Proeflease is een unieke manier om kennis te maken met de Citan of Vito én de Mercedes-Benz bestelwagenorganisatie. Met Proeflease kunt u de bestelwagen geheel vrijblijvend zes maanden lang testen tegen een zeer aantrekkelijk leasetarief. Voor slechts € 16,49 all-in wordt uw Mercedes-Benz op alle belangrijke punten vakkundig gecheckt en rijdt u in no-time weer veilig weg in uw goedgekeurde bestelwagen. Het speciale APK-tarief van € 16,49 is inclusief roetmeting of viergastest, afmeldkosten en exclusief btw.
Naar de automaatactie Naar proeflease Naar de APK-actie
> Acties Citan > Acties Vito > Acties Sprinter
De Citan is door zijn uitstekende rijeigenschappen en compacte buitenafmetingen bijzonder geschikt voor gebruik in een stedelijke omgeving. De Mercedes-Benz Citan is hiermee de perfecte aanvulling op het brede Mercedes-Benz bestelwagenprogramma. Uiteindelijk telt na een werkdag maar één ding: onderaan de streep zwarte cijfers draaien. Om ervoor te zorgen dat u meer overhoudt, is de Vito ontwikkeld om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden. De Mercedes-Benz Sprinter, nu ook leverbaar als Euro VI, voldoet gegarandeerd aan de strenge eisen die u aan uw bestelwagen stelt. Met zijn krachtige motoren en veelzijdigheid is de Sprinter de onbetwiste nummer 1 in zijn segment.
Naar acties Citan Lees meer over acties Vito Lees meer over acties Sprinter

After Sales Magazine

Actievoorwaarden Vans