Overzicht acties

> Automaatactie > Rente-acties > Winterbandenactie
De Mercedes-Benz Vito, zowel in 2016 als in 2017 verkozen tot bestelauto van het jaar, rijdt u nu wel heel comfortabel. Voor maar € 395,- extra worden de Vito 114 CDI, 116 CDI en 119 CDI* namelijk geleverd met de krachtige7G-TRONIC PLUS volautomaat. Tot en met 31 maart 2018 profiteert u van slechts 4,99% rente* op de Mercedes-Benz Citan, Vito en Sprinter. Om ook in de winter goed en veilig te kunnen doorwerken, zijn winterbanden op uw bestelwagen onontbeerlijk. Het Mercedes-Benz Van ProCenter levert ook daarvoor maatwerk: van de perfecte winterband tot en met de complete winterwielenset. Profiteer nu tijdelijk van extra scherpe prijzen.
Naar de automaatactie Naar de rente-acties Naar de winterbandenactie
> Verzekeringsactie > Proeflease > APK
Vans verzekeringsactie
Uw nieuwe Mercedes-Benz bestelwagen verzekeren, is nog nooit zo aantrekkelijk geweest! Mercedes-Benz Insurance Services biedt u het eerste jaar extra korting op uw Mercedes-Benz bestelwagenverzekering. Proeflease is een unieke manier om kennis te maken met de Citan of Vito én de Mercedes-Benz bestelwagenorganisatie. Met Proeflease kunt u de bestelwagen geheel vrijblijvend zes maanden lang testen tegen een zeer aantrekkelijk leasetarief. Voor slechts € 16,49 all-in wordt uw Mercedes-Benz op alle belangrijke punten vakkundig gecheckt en rijdt u in no-time weer veilig weg in uw goedgekeurde bestelwagen. Het speciale APK-tarief van € 16,49 is inclusief roetmeting of viergastest, afmeldkosten en exclusief btw.
Naar de verzekeringsactie Naar proeflease Naar de APK-actie
> Acties Citan > Acties Vito > Acties Sprinter
De Citan is door zijn uitstekende rijeigenschappen en compacte buitenafmetingen bijzonder geschikt voor gebruik in een stedelijke omgeving. De Mercedes-Benz Citan is hiermee de perfecte aanvulling op het brede Mercedes-Benz bestelwagenprogramma. Uiteindelijk telt na een werkdag maar één ding: onderaan de streep zwarte cijfers draaien. Om ervoor te zorgen dat u meer overhoudt, is de Vito ontwikkeld om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden. De Mercedes-Benz Sprinter, nu ook leverbaar als Euro VI, voldoet gegarandeerd aan de strenge eisen die u aan uw bestelwagen stelt. Met zijn krachtige motoren en veelzijdigheid is de Sprinter de onbetwiste nummer 1 in zijn segment.
Naar acties Citan Lees meer over acties Vito Lees meer over acties Sprinter

After Sales Magazine

Actievoorwaarden Vans