De Vito Tourer.

Een slimme investering.

Mercedes-Benz Vita taxi

Voor € 30.146,- compleet [2]

Een taxi kopen is geen kleine beslissing. Het is immers een flinke investering. Uw nieuwe taxi moet naast kostenefficiënt natuurlijk ook veilig en comfortabel zijn. Voor u, uw medewerkers en uw passagiers. De Mercedes-Benz Vito Tourer voldoet aan al deze eisen.

3,9% financieringsrente [3]

Twee jaar extra SterGarantie voor slechts € 400,-

Taxiverzekering vanaf € 150,- p/mnd. voor het eerste jaar. [4]

Waarom een Vito Tourer als taxi?

  • De Vito Tourer (109 CDI BASE XL incl. airco + radio) al verkrijgbaar voor € 30.146,- of € 305,- per maand.[2]
  • Lage exploitatiekosten.
  • Comfortabel en kwalitatief hoogwaardig interieur met laag geluidsniveau in de cabine.
  • Lange onderhoudsintervallen (40.000 km of 2 jaar).
  • Zeer comfortabele rijeigenschappen door stabiele wegligging.
  • 5-sterren rating in de Euro NCAP crashtest.
  • Intelligent Light System: zeer heldere ledverlichting voor goed zicht en zichtbaarheid in alle weersomstandigheden.

[1] Gecombineerd verbruik stadsverkeer en provinciale wegen. De opgegeven waarden werden gemeten volgens EU-verordening 80/1268/EU in de huidige versie. Opgaven volgens richtlijn 92/21/EU in de bij het ter perse gaan geldige versie (berekening op basis van gewicht in rijklare toestand, inclusief gereedschap, voor zover door de fabrikant geleverd, de tank voor 90% gevuld, met bestuurder van 68 kg en bagage van 7 kg) voor voertuigen met standaarduitrusting. Opties en accessoires zijn niet inbegrepen.

[2] Prijzen inclusief conformiteitsverklaring voor RDW taxikeuring en noodhamer. Prijzen zijn excl. btw, bpm, verwijderingsbijdrage en kosten rijklaar maken. Leasetarief o.b.v. Netto Financial Lease, 3,9%, bpm-verrekening in 4e maand, gebaseerd op 60 maanden, een aanbetaling & slottermijn van ca. 25% van de investering en inclusief voorfinanciering bpm.

[3] O.b.v. Netto Financial Lease met minimale looptijd van 24 mnd. en maximaal 72 mnd. Minimaal te financieren bedrag € 10.000,- en onder voorbehoud van acceptatie MBFS.

[4] Verzekeringsactie alleen geldig voor taxi-ondernemers op een nieuwe Vito. Dekking WA/casco exclusief eventuele bijdekkingen. Voordeel is alleen op het eerste jaar. Actie onder voorbehoud van acceptatie MBI en minimaal 4 aantoonbare schadevrije jaren. Vloten zijn uitgesloten van deze taxi-actie, hiervoor geldt een aparte aanvraagprocedure.