Simpelweg meer lading.

De Actros Loader en de Actros Volumer.

Met de Actros Loader en Actros Volumer komen twee echte specialisten aan de start die standaard gewoon meer kunnen vervoeren. Daardoor loopt u minder snel tegen grenzen op als het om laadvermogen en volume gaat.

Branchespecifieke modellen.

Met de Actros rijdt u in het internationaal transport rendabeler dan ooit. De Actros Loader en de Actros Volumer zijn speciaal ontwikkeld om dit waar te maken bij transporten waar laadvermogen en volume allesbepalend zijn. Voor bijzondere werkzaamheden zijn per slot van rekening bijzondere hulpmiddelen nodig. En deze trucks zijn bijzonder!

Met de Actros Loader worden trekkers en bakwagens ingezet die op het gebied van laadvermogen tot de top in het internationaal transport behoren. Met krachtige, zuinige Euro VI-motoren en perfect op de inzet afgestemde cabines, zonder dat dit ten koste gaat van het hoge veiligheidsniveau van de Actros.

Met de Actros Volumer kan het volumetransport nog rendabeler plaatsvinden. Dankzij de koppelhoogte tot minder dan 900 mm kan deze specialist bijvoorbeeld ook overweg met de hoge eisen die aan 4 x 2-trekkers in het volumetransport worden gesteld. In de praktijk betekent dit een vrije laadhoogte van 3 m. Niet alleen het grote laadvolume, maar ook de brandstofbesparende aandrijflijnconfiguraties en de grotere tankinhoud dragen bij aan het rendement van de Actros Volumer. Op de inzet afgestemde cabinevarianten als de CompactSpace, die met name geschikt is voor autotransporten, breiden de mogelijkheden nog verder uit.