De nieuwe kracht van service

Services die de efficiëntie verhogen

Om ervoor te zorgen dat alles naar wens verloopt, staan we u terzijde met onze maatgesneden services. Naast het dichte, door heel Europa vertakte, netwerk van werkplaatsen dragen ons perfect op de Arocs afgestemde telematicasysteem, onze mobiliteitsservice en onze financiële diensten ertoe bij dat u rendabel onderweg bent.

En met Mercedes-Benz Custom Tailored Trucks hebt u de beschikking over een deskundige partner voor de ombouw van uw voertuig.

Tot onze services behoren ook de MercedesServiceCard en de Mercedes-Benz chauffeurstrainingen*. Hiermee wordt chauffeurs een brandstofbesparende, rendabele en veilige rijstijl bijgebracht. In het branche-informatiecentrum in Wörth kunt u terecht voor uitvoerig advies en een proefrit met of een vergelijking tussen de circa 180 voertuigen die daar aanwezig zijn. Uiteraard kunt u daar ook uitgebreid advies krijgen over onze service.

Met TruckStore, uw partner voor gebruikte bedrijfswagens, staat nog een andere service tot uw beschikking, die aan de allerhoogste eisen voldoet. Deze ambitie wordt overigens ook door het uitgebreide accessoireprogramma voor de nieuwe Arocs waargemaakt. Zoals u ziet, doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat u zich in de nieuwe Arocs volledig op uw gemak voelt, mobiel blijft en vooral rendabel onderweg bent.

* Een BlueEFFICIENCY Power-service.