De nieuwe dimensie in rendement

Lager brandstofverbruik, hogere rendabiliteit. Vanaf de eerste dag

Bij de ontwikkeling van de nieuwe Actros hebben wij alles ter discussie gesteld. Het resultaat: een duidelijke daling van het brandstofverbruik dankzij BlueEfficiency Power. En bijzonder lage exploitatiekosten dankzij de speciaal op de nieuwe Actros afgestemde en nauw met elkaar samenhangende servicebeurten en dienstverleningen, zoals het standaard ingebouwde telematicasysteem FleetBoard®. Alles met één doel voor ogen: uw winstgevendheid verhogen.

Met tot een 7 % lager brandstofverbruik dan zijn voorganger rijdt de nieuwe Actros met de Euro V-lijnmotor bijzonder zuinig. Ook de standaard Euro VI-motoren vormen een nieuwe maatstaf – met tot 5 % minder verbruik dan het vorige model met Euro V-motor. De Euro VI-motoren zijn in vier cilinderinhoudklassen en in totaal 16 vermogensklassen van 175 kW tot 460 kW verkrijgbaar. Dankzij de combinatie van deze nieuw ontwikkelde, zuinigere motoren met tal van aanvullende innovatieve systemen vormt de nieuwe Actros de norm in rendabiliteit. Voor een duidelijke besparing zorgen bijvoorbeeld ook brandstofbesparende hulpaggregaten, de geoptimaliseerde standaard schakelautomaat Mercedes PowerShift3, een uitgekiende aerodynamica en het innovatieve hulpsysteem Predictive Powertrain Control.

Rendement webspecial

Elke vrachtwagen kost geld, de onze bespaart.

Winstgevende totaaloplossing

Om u de technische mogelijkheden van de nieuwe Actros nog beter te laten benutten, willen we de netwerkcommunicatie tussen onze vrachtwagens en ons dienstenaanbod nog sterker uitbouwen: daarbij staat de "Efficiency Tool" symbool voor de verschillende, speciaal op de nieuw ontwikkelde Actros afgestemde services en diensten. Deze hebben als doel de totale kosten zo laag mogelijk te houden en daarmee uw rendement te verbeteren. Hiertoe behoren moderne telematicasystemen, een uitgebreide serviceovereenkomst, aantrekkelijke leasing- en financieringsvoorwaarden met gegarandeerde, hoge restwaarden en cursussen om minder te verbruiken. In de praktijk betekent dat voor u: lage totale kosten, meer rendement. Vanaf dag één.