De nieuwe Mercedes-Benz X-Klasse. Bpm-vrije uitvoering.

De X-Klasse - de Mercedes-Benz onder de pick-ups!

De Mercedes-Benz X-Klasse verlegt de grenzen van de pick-up. Hoewel het model in essentie een robuuste, functionele en terreinvaardige pick-up is, biedt het ook bij dagelijks privégebruik alle veiligheid, comfort en luxe die u van een Mercedes-Benz mag verwachten. De premium pick-up van Mercedes-Benz is nu ook als een bpm-vrije uitvoering leverbaar met 5 zitplaatsen.  

De bpm-vrije X-Klasse.

De voor de bpm-vrijstelling noodzakelijke aanpassingen worden uitgevoerd door Mercedes-Benz VanPartner Veth Automotive. Voor de aanpassingen, die zowel qua techniek als design in volledige samenwerking met de fabriek ontwikkeld zijn, worden uitsluitend materialen gebruikt die voldoen aan de strenge Mercedes-Benz kwaliteitseisen en opbouwrichtlijnen. Zo kunt u erop vertrouwen dat u het rijcomfort, de veiligheid en het gebruiksgemak van Mercedes-Benz voor de volle 100% zult ervaren. De bpm-vrije X-Klasse heeft een grotere laadruimte; deze is namelijk verlengd met 34 cm, en het dak is verhoogd met 9 cm.

De bpm-vrije X-Klasse is momenteel leverbaar als

220d, 4x2 aandrijving handgeschakeld (Euro 6b).
250d, 4x2 aandrijving handgeschakeld of automaat (Euro 6b).
250d, 4x4 aandrijving handgeschakeld of automaat (Euro 6b).

Gegevens van de bpm-vrije X-Klasse

Aanhangwagengewicht*: 3200 – 3500 kg (geremd).
Daklast**: max. 100 kg
Nuttig laadvermogen*: 790 – 990 kg.
* Afhankelijk van gekozen voertuigconfiguratie. ** De originele dakdragers passen niet meer op de originele dakrailing i.v.m. de dakverhoging. De daklast geldt voor zaken die op de dakrailing van het stalen dak gemonteerd worden. 
Neem voor meer informatie contact op met een Mercedes-Benz dealer bij in de buurt.
Beeldmateriaal toont originele accessoires van Mercedes-Benz. Originele accessoires van Mercedes-Benz voor het model X 350 d 4MATIC zijn momenteel niet verkrijgbaar af fabriek.

Lorem Ipsum