Kopen of Leasen | eVito Gesloten Bestelwagen | Mercedes-Benz Vans
Bliksemschichten in de vorm van eVito Gesloten Bestelwagen

De eVito Gesloten Bestelwagen kopen of leasen.

eVito Gesloten Bestelwagen leasen.

Met de eVito Gesloten Bestelwagen maakt u de overstap naar elektrisch rijden. Laat u daarbij ondersteunen door onze financiële diensten. Als u voor uw eVito Gesloten Bestelwagen een leasecontract afsluit, dan profiteert u dubbel. Zo kunt u tijdens de looptijd van het contract uitgebreid testen hoe goed een elektrisch voertuig bij uw gebruiksprofiel past en u profiteert meteen van de overheidssubsidie voor elektromobiliteit.

Wilt u de eVito Gesloten Bestelwagen eerst van dichtbij ervaren? Boek direct een proefrit bij een dealer bij u in de buurt.

De eVito Gesloten Bestelwagen vanaf € 449 per maand leasen.**

Dit rekenvoorbeeld voor zakelijke klanten betreft een eVito Gesloten Bestelwagen, elektromotor met 85 kW (116pk) en 295 Nm koppel.* Uw Mercedes-Benz dealer is u graag van dienst voor een offerte op maat.
Netto catalogusprijs excl. bpm/btw € 45.725
Aanbetaling € 11.431
Looptijd in maanden 60
Rentepercentage 3,49%
Slottermijn € 11.431
60 maandtermijnen à
€ 449 **
* Stroomverbruik WLTP gecombineerd: 29,5 kWh/100 km; CO2-emissie WLTP gecombineerd: 0 g/km.
** Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services. Het genoemde tarief is gebaseerd op Netto Financiële Lease. Looptijd 60 maanden, aanbetaling: BTW + 25% van consumentenprijs excl. btw, slottermijn: 25% van de consumentenprijs excl. btw. Tarieven onder voorbehoud van financiële acceptatie en rentewijzigingen. Geldig tot 31 maart 2022. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.

Uw financieringsopties.

Wilt u een eVito leasen? Voor uw eVito biedt Mercedes-Benz Financial Services we een aantal financieringsopties waaruit u kunt kiezen om aan uw bedrijfsbehoeften te voldoen. Alle producten hebben één ding gemeen: u profiteert gedurende de looptijd van de overeenkomst van de overeengekomen services en betaalt in planbare maandtermijnen.

Financiële lease.

Met Financiële Lease kiest u voor een zakelijke financiering waarbij u verzekerd bent van vaste maandbedragen. U kunt de aanschafwaarde van de Mercedes-Benz exclusief btw volledig financieren. De btw dient u als zakelijke klant altijd aan te betalen. Na het voldoen van de laatste termijn wordt de auto uw eigendom.

Operationele lease.

Met Operationele lease kiest u voor zekerheid en gemak. Betaal één vast bedrag per maand voor rente en aflossing, en reparatie. Kies zelf uit één of meerdere van de volgende servicecomponenten: onderhoud en banden, verzekeren, houderschapsbelasting en eventueel vervangend vervoer en een brandstofpas.

Subsidie op uw nieuwe elektrische bedrijfswagen.

De overheid moedigt elektrisch rijden aan. Daarom zijn er verschillende subsidies voor elektrische bedrijfswagens die u fiscale voordelen opleveren. Ontdek welke subsidies u kunt aanvragen.

eVito Gesloten Bestelwagen kopen. 

Naast leasen kunt u er ook voor kiezen om de eVito Gesloten Bestelwagen te kopen. Voor meer informatie over het aanschaffen van de eVito Gesloten Bestelwagen neemt u contact op via het telefoonnummer 0800 – 400 5500 of door het contactformulier in te vullen. Het is ook mogelijk om direct een proefrit te reserveren.

Andere Mercedes-Benz financiële services voor de eVito Gesloten Bestelwagen.

Financiële diensten.

Wilt u een eVito Gesloten Bestelwagen kopen, maar niet meteen helemaal betalen? Bekijk dan onze financieringsoplossingen om uw eVito te leasen.

eVito acties.

De eVito helpt u vooruit. Bekijk de verschillende voordelige acties en pakketten.

Goed verzekerd op weg.

Ook voor het verzekeren van uw eVito Gesloten Bestelwagen bent u bij ons aan het goede adres. Kies bijvoorbeeld voor onze bestelwagenverzekering.

Lorem Ipsum