Zonder zorgen op weg: de servicemogelijkheden voor uw eVito Gesloten Bestelwagen.

ServiceCare Maintenance.

4 jaar gratis onderhoud voor uw eVito*

Ga met een gerust gevoel de weg op. Bij aankoop van een eVito is een vier jaar geldig onderhoudspakket gratis inbegrepen*. Regelmatig, professioneel onderhoud volgens het onderhoudsboekje en inspectie van de hoogspanningsonderdelen en -functies beschermen tegen onnodige reparatiekosten en beperken de stilstandtijden tot een minimum. Hierdoor houden wij u zorgeloos mobiel en behoudt u een hoge restwaarde van uw voertuig.

Inclusief batterijcertificaat**

Het gratis batterijcertificaat dekt de kosten voor defecten aan de hoogspanningsbatterij voor nog eens 6 jaar / tot 100.000 km na de normale garantietermijn van twee jaar (2+6 jaar). Ook is binnen de tijds- en kilometerbeperking een energiecapaciteit van ten minste 66 Ah gegarandeerd.

*Volgens de specifieke voorwaarden van het Mercedes-Benz geïntegreerde onderhoudspakket voor de eVito is 4 jaar (1x per jaar onderhoud) conform richtlijnen fabrikant inbegrepen.
**Volgens de specifieke voorwaarden van het Mercedes-Benz batterijcertificaat voor de eVito.

Servicepakketten.

Andere servicepakketten zijn direct verkrijgbaar bij de aankoop van een Mercedes-Benz eVito en bestaan met verschillende servicepakketten – afgestemd op uw persoonlijke wensen.

*** Alleen geldig bij regelmatig onderhoud bij uw Mercedes-Benz servicepartner. Onderworpen aan de algemene voorwaarden van MobiloVan. 

Onze taak: uw eVito Gesloten Bestelwagen in beweging houden.

Met Mercedes-Benz Service hebt u een partner aan uw zijde die alles van uw bestelwagen weet en u helpt uw voertuig aan de gang te houden. Lees meer over al onze services en diensten om uw bestelwagen in topconditie te houden.

Mercedes-Benz Service24h en MobiloVan.

Wanneer u toch een keer blijft stilstaan, helpt de professionele Mercedes-Benz Service24h u om uw bestemming te bereiken. Met de mobiliteitsgarantie Mercedes-Benz MobiloVan1 is deze service, samen met vele andere nuttige services, standaard voor elke nieuwe Mercedes-Benz bestelwagen.

1

Mercedes-Benz MobiloVan geldt in de op dat moment actuele versie voor modellen van de Sprinter, Vito en Citan.

Voor alle modellen met eerste kentekenregistratie vanaf 1 oktober 2012 is MobiloVan twee jaar geldig zonder enige serviceverplichtingen. Na twee jaar wordt deze mobiliteitsgarantie steeds van onderhoudsbeurt tot onderhoudsbeurt bij een erkende Mercedes-Benz dealer verlengd, met een maximum van 30 jaar.

Voor de modellen van de V-Klasse, X-Klasse en Marco Polo geldt de dekking van Mercedes-Benz Mobilo in de op dat moment actuele versie.

Lorem Ipsum