eVito Launch Edition.

Vanaf € 46.720,- (excl. BTW/BPM)
Vanaf € 945,- per maand*

De introductie van de nieuwe eVito wordt gevierd met een rijk uitgeruste Launch Edition!

De Launch Edition is beschikbaar in het poolwit en te bestellen als lang (46.720 / €945,- p.m.¹) en extra lang (€47.580 / €965,- p.m.¹).

Ontdek de configuratie.

  1. Interieur


  2. Exterieur

  3. Comfort
  4. Veiligheid/onderstelAltijd klaar om te laden.

Grote actieradius voor het laden onderweg.

De 8 m lange laadkabel met een laadstekker van type 2 zorgt voor de verbinding van het voertuig aan een ver verwijderde wallbox of laadstation. Met behulp van de laadkabel kan het voertuig op ieder gewenst moment onderweg worden geladen via een passende stroomvoorziening. De kabel kan worden opgeborgen in een handige tas met ritssluiting.

 

Tarief gebaseerd op Operationele Service Lease, looptijd 60 maanden en 20.000 km per jaar. Incl. afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, kosten rijklaarmaken en recyclingsbijdrage. Incl.  WA Casco verzekering van de eVito. HSB tegen € 0 tarief, huidige MIA-regel is toegepast in genoemd maandtarief. Mogelijkheid tot opname van laadpaal en energiekaart in leaseovereenkomst. Tarieven onder voorbehoud van acceptatie en wijzigingen door Mercedes-Benz Financial Services. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.