De aandrijving van de toekomst.

Lokaal emissievrije en geluidsarme elektromotor.

De uiterst efficiënte elektromotor met 85 kW (116 pk) [eVito Gesloten bestelwagen met registratie als bedrijfswagen (N1). Stroomverbruik in de gecombineerde testcyclus 27,1 – 30,1 kWh/100 km, CO₂-emissie 0 g/km]1 2[*] overtuigt door zijn grote kracht en zijn aangename draaistabiliteit. Vergeleken met een verbrandingsmotor heeft de elektromotor een aanzienlijk hoger rendement. Deze draait bijna geruisloos en het maximale koppel is al beschikbaar vanaf de eerste motoromwenteling. Wanneer de stroom voor het elektrische voertuig wordt opgewekt uit alternatieve energie, komt er geen uitstoot vrij bij de aandrijving. Dit maakt van de elektromotor een economisch en ecologisch toekomstbestendig aandrijftype in agglomeraties met een momenteel hoge vervuilingsgraad en steeds strengere emissievoorschriften. Daarnaast heeft een elektromotor een aanzienlijk hoger rendement in vergelijking met een verbrandingsmotor en is deze nog minder onderhevig aan slijtage en onderhoud. Zo ontstaan er bijv. geen kosten voor het verversen van olie tijdens het gebruik.
1

Het stroomverbruik werd vastgesteld aan de hand van VO 692/2008/EG. Het stroomverbruik is afhankelijk van de voertuigconfiguratie, met name van de keuze van de snelheidsbegrenzing.

2

Het stroomverbruik werd vastgesteld aan de hand van VO 2017/1151/EU. Het stroomverbruik is afhankelijk van de voertuigconfiguratie, met name van de keuze van de snelheidsbegrenzing.

[*] Meer informatie over het officiële brandstofverbruik en de officiële specifieke CO₂-emissie van nieuwe personenwagens vindt u in de "Leidraad voor brandstofverbruik, CO₂-emissie en stroomverbruik van nieuwe personenwagens", die gratis verkrijgbaar is bij alle verkooppunten en de Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).

Lorem Ipsum