Koeltransport en horeca | VanPartner | Mercedes-Benz Vans

Koeltransport en horeca.

Betrouwbaar transport zorgt voor tevreden klanten.

Over smaak valt niet te twisten.

Korte stukjes. Vaak stoppen. Snel laden en lossen. Parkeren in de stad: geconditioneerd transport kan een flinke uitdaging zijn. U wilt lege schappen voorkomen en vervoert altijd verse producten. De vraag naar kwaliteitsproducten in de horeca neemt toe. Waar versheid en smaak de graadmeter zijn, is betrouwbaar transport essentieel.

Met de juiste in- of ombouw zorgen we dat uw producten vers blijven en in topconditie op de plaats van bestemming arriveren. Bovendien krijgt u een gegarandeerde levertijd en minimaal 24 maanden garantie. Kortom, kies ook voor een maatwerkoplossing met de kwaliteitseisen van Mercedes-Benz. 

Een smaakvolle inrichting met Mercedes-Benz VanPartner.

Koelinrichting.

Dankzij gekoeld transport kunt u verse producten veilig vervoeren. Omdat u zelf de temperatuur, de afmeting en accessoires bepaalt, geeft u ieder product de juiste behandeling.

Veilig

U kunt uw producten volgens HACCP eisen vervoeren, zodat u de versheid en kwaliteit kunt garanderen.

Flexibel

Laat de laadruimte van uw bedrijfswagen volledig naar wens inrichten zodat u flexibel bent in uw werkzaamheden.

 

Dé bestelwagen in de horeca.

De Mercedes-Benz Sprinter is met zijn grote laadruimte en vele uitrustingsmogelijkheden uitermate geschikt voor de horeca, detail- en groothandel. Welke Mercedes-Benz bestelwagen u ook kiest, onze specialisten helpen u graag om deze optimaal uit te rusten.

Onze VanPartners.

Door zeer nauw samen te werken met onze Mercedes-Benz VanPartners, kunnen we u het beste eindresultaat garanderen. Onze partners zijn gecertificeerde partijen, die voldoen aan de aller strengste eisen van Mercedes-Benz. Bekijk met welke specialisten wij graag samenwerken.