Distributie | VanPartner | Mercedes-Benz Vans

Distributie.

Een betrouwbare en complete bestelwagen is een must!

Stilstand? Geen optie!

De transportsector groeit! In een fijnmazig distributiewerk is een bestelwagen waar u op kunt vertrouwen van essentieel belang. De bestelwagens van Mercedes-Benz staan bekend om hun degelijkheid en betrouwbaarheid. Een veilige partner voor onderweg.

Onze Mercedes-Benz bestelwagen verkoopadviseurs hebben kennis en ervaring en werken nauw samen met gespecialiseerde partijen om samen met u te komen tot de beste maatwerkoplossingen. Werkt uw verkoopadviseur samen met een VanPartner, dan bent u ervan verzekerd dat deze partij voldoet aan de Mercedes-Benz kwaliteitseisen. Ook kunt u rekenen op minimaal 24 maanden garantie.

 

Gesloten opbouw.

Dankzij de gesloten opbouw kunt u uw producten veilig vervoeren. Ideaal voor het laden en lossen van lading in alle afmetingen.

Efficïent

Een vierkante ruimte zonder wielkasten die u dus optimaal kunt benutten. De opbouw is robuust en kan tegen een stootje.

Gemak

Met een sterke laadlift maakt een kilo meer of minder niet meer uit. U kunt uw Sprinter gemakkelijk in- en uitladen. U kunt snel weer verder.

 

Legborden in laadruimte.

U werkt efficiënt, overzichtelijk én veilig met de legborden in de laadruimte. Dankzij dit schappensysteem kunt u items snel terugvinden en benut u de laadruimte optimaal.

Opklapbaar

De legborden kunt u eenvoudig opklappen, waardoor u ook eenvoudig grotere ladingen kunt vervoeren.

Dé bestelwagen voor distributie.

Veel ruimte, robuust en niet kapot te krijgen. De Mercedes-Benz Vito is niet voor niets meerdere keren verkozen tot Bestelauto van het Jaar! Maar, ook de Sprinter staat in de top. Dankzij onze Mercedes-Benz VanPartner zijn er ook nog eens tal veel oplossingen voor optimale inzet. Onze specialisten helpen u graag.

Onze VanPartners.

Door zeer nauw samen te werken met onze Mercedes-Benz VanPartners, kunnen we u het beste eindresultaat garanderen. Onze partners zijn gecertificeerde partijen, die voldoen aan de aller strengste eisen van Mercedes-Benz. Bekijk met welke specialisten wij graag samenwerken.