Services voor de eSprinter Gesloten bestelwagen.

Mercedes-Benz service

Van begin af aan goed verzekerd: de eSprinter inclusief onderhoudspakket1 en accucertificaat2.

1

Volgens de specifieke voorwaarden van het geïntegreerde onderhoudspakket voor de eSprinter.

2

Volgens de specifieke voorwaarden van het Mercedes-Benz accucertificaat voor de eSprinter.

Geïntegreerd onderhoudspakket

Het inbegrepen onderhoudspakket dekt gedurende de eerste vier jaar de kosten van de eerste vier onderhoudsbeurten volgens het onderhoudsboekje en de voorschriften van de fabrikant. Dankzij de regelmatige en deskundige controle van de componenten met hoog voltage en overige voertuigonderdelen en -functies kunt u erop rekenen dat uw bestelwagen altijd paraat is en zijn waarde behoudt. Nu en in de toekomst.

Inclusief accucertificaat

Met het kosteloze accucertificaat komen de kosten voor uitval van de hoogspanningsaccu aansluitend op de klassieke garantie nog eens 6 jaar of tot een kilometerstand van maximaal 160.000 km voor rekening van Mercedes-Benz AG. Voorts heeft de koper van een Mercedes-Benz eSprinter de garantie dat de maximale capaciteit van de hoogspanningsaccu's in het accupack niet tot onder 66 Ah (bij een accu van 35 kWh) en 88 Ah (bij een accu van 47 kWh) daalt.

Onze taak: uw bestelwagen in beweging te houden.

Met de service van Mercedes-Benz hebt u een partner aan uw zijde die alles van uw bestelwagen weet en u helpt uw voertuig in beweging te houden. Lees meer over al onze services en diensten om uw bestelwagen in topconditie te houden.

Mercedes-Benz Service24h en MobiloVan.

Wanneer u toch een keer blijft stilstaan, helpt de professionele Mercedes-Benz Service24h u om uw bestemming te bereiken. Met de mobiliteitsgarantie Mercedes-Benz MobiloVan1 is deze service, samen met vele andere nuttige services, standaard voor elke nieuwe Mercedes-Benz bestelwagen.

1

Voor de modellen van de Sprinter, Vito en Citan is Mercedes-Benz MobiloVan geldig in de op dat moment actuele versie. MobiloVan geldt twee jaar zonder enige serviceverplichtingen voor alle modellen met eerste kentekenregistratie vanaf 1 oktober 2012. Na twee jaar wordt deze mobiliteitsgarantie steeds van onderhoudsbeurt tot onderhoudsbeurt verlengd, met een maximum van 30 jaar.

Voor de modellen van de V-Klasse, X-Klasse en Marco Polo geldt de dekking van Mercedes-Benz Mobilo in de op dat moment actuele versie.

Klaar voor elektrisch rijden? Check het met de eVan Ready-app.

Elektrisch rijden is de toekomst. Kijk met de eVAN Ready App of u er klaar voor bent.

Analyseer uw dagelijkse routeplanner met de eVAN Ready-app om te zien of e-mobiliteit past bij uw mobiliteitsbehoefte. Gebruik de app om elektrisch rijden te simuleren met uw huidige voertuig.

De eVAN Ready-app analyseert uw afgelegde afstand, uw rij- en remgedrag, evenals het hoogteprofiel van uw reis. Daardoor is het mogelijk om uw virtuele bereik en energiebehoefte te berekenen met een elektrisch voertuig. De app beantwoordt vragen als "hoeveel bereik heb ik echt met een elektrisch voertuig?" En "hoe vaak moet ik een elektrisch voertuig opladen?" Op deze manier kunt u e-mobiliteit testen in een virtuele en realistische omgeving.

Let op: gebruik de app niet tijdens het rijden. Doorlopend GPS-gebruik kan uw batterij doen dalen.

Lorem Ipsum