Ook als u elektrisch rijdt: onze financiële services kunnen precies aan uw wensen worden aangepast.

Uw financieringsmogelijkheden voor de eSprinter Gesloten Bestelwagen.

Ons aanbod aan financiële services is al even veelzijdig en flexibel als uw eSprinter Gesloten Bestelwagen. Financiële Lease, Operationele Lease en Verzekeren: u kunt de voor u meest rendabele optie voor het financieren van uw eSprinter zelf bepalen. U kunt het bedrag van de aanbetaling, de maandttermijnen alsmede de looptijd van uw bestelwagen precies op uw wensen toesnijden.
* Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services. Tarief gebaseerd op Netto Financiële Lease, looptijd 60 maanden, aanbetaling: BTW + 25% van consumentenprijs excl. btw, slottermijn: 25% van de consumentenprijs excl. btw. Alleen geldig in combinatie van afname met een ServiceCare product. Tarieven onder voorbehoud van financiële acceptatie en rentewijzigingen. Geldig tot 31 december 2020. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.

Stel uw eSprinter Gesloten Bestelwagen samen.

In de configurator stelt u uw eSprinter naar eigen wens samen.

eSprinter acties.

De eSprinter helpt u vooruit. Bekijk de verschillende voordelige acties en pakketten.

Bekijk de prijslijst.

In de prijslijst kunt u informatie vinden over de prijzen van de bestelwagens, de uitrustingsdetails en de opties om uw Mercedes-Benz te individualiseren.

Neem contact op.

Voor meer informatie over de eSprinter neemt u contact op via het telefoonnummer 0800 - 400 5500 of door het contactformulier in te vullen. Het is ook mogelijk om direct een proefrit te reserveren.

Is de eSprinter geschikt voor uw bedrijf?

 

 

Beantwoord een aantal vragen en ontvang direct persoonlijk advies of de eSprinter geschikt is voor uw bedrijf. 

Zoek uw dichtstbijzijnde Mercedes-Benz dealer.

Bij een bezoek aan uw plaatselijke Mercedes-Benz dealer kunt u onze bestelwagens rustig tot in de kleinste details bekijken.

Mercedes-Benz financiële services voor de eSprinter Gesloten Bestelwagen.

    

Wij weten hoe belangrijk het voor uw bedrijf is om flexibel te zijn. Met een leasecontract voor uw eSprinter Gesloten Bestelwagen past u op uw liquiditeit. Met onze diverse leasemodellen en optionele extra services past u uw termijnbedrag en de geleverde services aan uw behoeften aan – alles in één contract, met een planbare maandtermijn. En na afloop van het contract kunt u gewoon overstappen op het nieuwste model.

Financiering: meteen gebruiken, binnen de gewenste periode betalen.

Wilt u uw eSprinter Gesloten Bestelwagen aanschaffen, maar niet meteen helemaal betalen? Kijk dan even naar onze financieringsoplossingen.

Goed verzekerd op weg: bestelwagenverzekering.

Ook voor het verzekeren van uw eSprinter Gesloten Bestelwagen bent u bij onze service aan het goede adres.

Lorem Ipsum