kopen of Leasen | eSprinter Gesloten Bestelwagen | Mercedes-Benz Vans
eSprinter Gesloten bestelwagen lease

De eSprinter Gesloten Bestelwagen kopen of leasen.

eSprinter Gesloten Bestelwagen lease.

Met de eSprinter Gesloten Bestelwagen maakt u de overstap naar elektrisch rijden. Laat u daarbij ondersteunen door onze financiële diensten. Als u voor uw eSprinter Gesloten Bestelwagen een leasecontract afsluit, dan profiteert u dubbel. Zo kunt u tijdens de looptijd van het contract uitgebreid testen hoe goed een elektrisch voertuig bij uw gebruiksprofiel past en u profiteert meteen van de overheidssubsidie voor elektromobiliteit.

Wilt u de eSprinter Gesloten Bestelwagen eerst van dichtbij ervaren? Boek direct een proefrit bij een dealer bij u in de buurt.

De eSprinter Gesloten Bestelwagen vanaf € 529 per maand leasen.

Dit rekenvoorbeeld voor zakelijke klanten betreft een eSprinter L2, Bestelwagen, H2, Voorwielaandrijving, elektromotor met 85 kW (116 pk) en 295 Nm koppel*. Uw Mercedes-Benz dealer is u graag van dienst voor een offerte op maat.
Netto catalogusprijs excl. bpm/btw

€ 54.640

 

Aanbetaling

€ 13.660

 

Looptijd in maanden 60 maanden
Rentepercentage 2,99 %
Slottermijn € 13.660
60 maandtermijnen à

€ 529 **

 

* Stroomverbruik WLTP gecombineerd: 37,8 kWh/100 km; CO2-emissie gecombineerd: 0 g/km.
** Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services. Het genoemde tarief is gebaseerd op Netto Financiële Lease en alleen geldig bij afname van een ServiceCare product, genoemd tarief is exclusief het maandtarief voor het gekozen ServiceCare product. Looptijd 60 maanden, aanbetaling: BTW + 25% van consumentenprijs excl. btw, slottermijn: 25% van de consumentenprijs excl. btw. Niet geldig in combinatie met de duurzaamheidspremie. Tarieven onder voorbehoud van financiële acceptatie en rentewijzigingen. Geldig tot 30 september 2021. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.

Uw financieringsopties.

Wilt u een eSprinter leasen? Voor uw eSprinter biedt Mercedes-Benz Financial Services we een aantal financieringsopties waaruit u kunt kiezen om aan uw bedrijfsbehoeften te voldoen. Alle producten hebben één ding gemeen: u profiteert gedurende de looptijd van de overeenkomst van de overeengekomen services en betaalt in planbare maandtermijnen.

Financiële lease.

Met Financiële Lease kiest u voor een zakelijke financiering waarbij u verzekerd bent van vaste maandbedragen. U kunt de aanschafwaarde van de Mercedes-Benz exclusief btw volledig financieren. De btw dient u als zakelijke klant altijd aan te betalen. Na het voldoen van de laatste termijn wordt de auto uw eigendom.

Operationele lease.

Met Operationele lease kiest u voor zekerheid en gemak. Betaal één vast bedrag per maand voor rente en aflossing, en reparatie. Kies zelf uit één of meerdere van de volgende servicecomponenten: onderhoud en banden, verzekeren, houderschapsbelasting en eventueel vervangend vervoer en een brandstofpas.

Subsidie op uw nieuwe elektrische bedrijfswagen.

De overheid moedigt elektrisch rijden aan. Daarom zijn er verschillende subsidies voor elektrische bedrijfswagens die u fiscale voordelen opleveren. Ontdek welke subsidies u kunt aanvragen.

Vind uw Mercedes-Benz dealer.

Naast leasen kunt u er ook voor kiezen om de eSprinter Gesloten Bestelwagen te kopen. Voor meer informatie over het aanschaffen van de eSprinter Gesloten Bestelwagen neemt u contact op via het telefoonnummer 0800 – 400 5500 of door het contactformulier in te vullen. Het is ook mogelijk om direct een proefrit te reserveren.

Bekijk de prijslijst.

In de prijslijst kunt u informatie vinden over de prijzen van de bestelwagens en de uitrustingsdetails van uw Mercedes-Benz. 

Andere Mercedes-Benz financiële services voor de eSprinter Gesloten Bestelwagen.

Financiële diensten.

Wilt u een eSprinter Gesloten Bestelwagen kopen, maar niet meteen helemaal betalen? Bekijk dan onze financieringsoplossingen om uw eSprinter te leasen.

eSprinter acties.

De eSprinter helpt u vooruit. Bekijk de verschillende voordelige acties en pakketten.

Goed verzekerd op weg.

Ook voor het verzekeren van uw eSprinter Gesloten Bestelwagen bent u bij ons aan het goede adres. Kies bijvoorbeeld voor onze bestelwagenverzekering.

Lorem Ipsum