Service24h | Hulp bij pech | Mercedes-Benz Vans
Twee mannen in reflecterende werkkleding werken onder extreme weersomstandigheden aan Mercedes-Benz Van.

24 uur per dag: Mercedes-Benz Service24h.

We brengen u dag en nacht weer op koers.

Eén ding begeleidt u altijd in uw nieuwe voertuig: het gevoel dat u veilig op weg bent. Wanneer uw voertuig namelijk toch een keer niet meer verder kan rijden, helpt de professionele Mercedes-Benz service u om uw bestemming te bereiken.

Wij staan altijd voor u klaar.

Op het telefoonnummer 020 721 909 8 zijn wij 24 uur per dag, 365 dagen per jaar in heel Europa voor u bereikbaar. Een Mercedes-Benz servicemonteur helpt u en zorgt er in veel gevallen voor dat uw voertuig direct op de pechlocatie wordt gerepareerd, zodat u direct verder kunt.

Mercedes-Benz MobiloVan.

Wanneer u door technische problemen niet meer verder kunt, worden diverse kosten vergoed door de standaard pechhulp Mercedes-Benz MobiloVan1, zoals de kosten voor hulp ter plaatse, het wegslepen, vervangend vervoer, een taxi, hotel en nog veel meer. Bovendien biedt Mercedes-Benz MobiloVan u gedurende de eerste twee jaar na de eerste kentekenregistratie standaard MobiloVan mobiliteitsdiensten. Door het onderhoud van uw bestelwagen bij de officiële Mercedes-Benz servicepartner te laten uitvoeren, blijft u profiteren van deze service, tot 30 jaar.

1

Voor de modellen van de Sprinter, Vito, Citan en Marco Polo ACTIVITY is Mercedes-Benz MobiloVan geldig in de op dat moment actuele versie.

MobiloVan geldt twee jaar zonder enige serviceverplichtingen voor alle modellen met eerste kentekenregistratie vanaf 1 oktober 2012. Na twee jaar wordt deze mobiliteitsgarantie steeds van onderhoudsbeurt tot onderhoudsbeurt verlengd, met een maximum van 30 jaar.

Voor de modellen van de V-Klasse, X-Klasse, Marco Polo en Marco Polo HORIZON is de dekking van Mercedes-Benz Mobilo geldig in de op dat moment actuele versie.