MobiloVan | Hulp bij pech | Mercedes-Benz Vans
Man in Sprinter Gesloten bestelwagen lacht nadat hij wegrijdt van helpende man in reflecterend pak

Grenzeloze mobiliteit: Mercedes-Benz MobiloVan.

De voordelen van onze mobiliteitsgarantie.

24 uur per dag, 7 dagen in de week hulp bij pech door een van onze monteurs en vervangend vervoer of vergoeding van taxi- en hotelkosten. In heel Europa. Een greep uit de voordelen die onze mobiliteitsgarantie u biedt.

Met MobiloVan gaat u meteen weer op weg. 

Als eigenaar van onze bedrijfswagens heeft u standaard tot de volgende onderhoudsbeurt bij een Van ProCenter gratis recht op MobiloVan. Ontdek de voordelen van onze mobiliteitsgarantie MobiloVan, dé Mercedes-Benz garantie voor onze bedrijfswagens.  

Zo kunt u gebruikmaken van MobiloVan.

We hebben vertrouwen in onze bedrijfswagens. Zo veel zelfs dat u onze mobiliteitsgarantie tot 30 jaar kosteloos kunt verlengen. Hoe u dat doet? Laat het periodieke onderhoud steeds door een Van ProCenter uitvoeren. Per onderhoud verlengen we dan de mobiliteitsgarantie automatisch tot de volgende servicebeurt. Met een maximum van 30 jaar.

Voor welke bedrijfswagens geldt MobiloVan?

MobiloVan1 geldt voor alle modellen van de CitanSprinter en Vito. En ook voor de eCitaneSprinter en eVito Gesloten Bestelwagen en eVito Tourer. Zonder kilometerbeperking. Enkele voorwaarden:

● de eerste registratiedatum is na 01-10-2012;
● uw bedrijfswagen is door een van onze officiële verkooporganisaties in het gebied waar MobiloVan geldig is2 verkocht of geleverd;
● uw bedrijfswagen staat geregistreerd in een van de landen in het gebied waar MobiloVan geldig is2 en wordt daar gebruikt.

Goed om te weten: de basislooptijd is 2 jaar. Heeft uw bedrijfswagen enkele jaren geen onderhoud gehad bij een erkende dealer? Opnieuw gebruikmaken van onze mobiliteitsgarantie is mogelijk zodra u weer een afspraak heeft gehad bij een Van ProCenter.

Bijna in heel Europa dekking door MobiloVan.

We beschikken over een van de dichtste servicenetwerken in Europa. Zo krijgt ook u hulp bij pech in het buitenland. Zo'n 3.000 erkende Mercedes-Benz Dealers helpen u bij pech weer op weg. Onze monteurs staan dag en nacht voor u klaar. Bijna in heel Europa dekken we de hulp.2

Houd rekening met de geldende uitsluitingen. Zo geldt Mercedes-Benz MobiloVan bijvoorbeeld niet in geval van nalatigheid. Voor meer informatie kunt u bij uw VanPro Center terecht of de handleiding bij uw voertuig raadplegen. Voor de modellen van de Sprinter, eSprinter, Vito, eVito, Citan, eCitan en Marco Polo ACTIVITY is Mercedes-Benz MobiloVan geldig in de op dat moment actuele versie. Voor de modellen van de V-Klasse, EQV, T-Klasse, EQT, X-Klasse, Marco Polo en Marco Polo Horizon is de dekking van Mercedes-Benz Mobilo geldig in de op dat moment actuele versie. Mobilo(Van) geldt twee jaar zonder enige serviceverplichtingen voor alle modellen met eerste kentekenregistratie vanaf 1 oktober 2012. Na twee jaar wordt deze mobiliteitsgarantie steeds van onderhoudsbeurt tot onderhoudsbeurt verlengd, met een maximum van 30 jaar. 

Het gaat om deze landen (met uitzondering van overzeese gebieden): Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Cyprus (noord en zuid), Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kosovo, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noord-Macedonië, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije (met eerste registratiedatum vanaf 1 september 2013), Zweden en Zwitserland.