Hij ook van jou.


Omdat je 'm voor de winter even naar de Mercedes-Benz dealer brengt voor een WinterCheck. Als je van je bus houdt, dan zorg je er natuurlijk voor dat je samen veilig de donkere maanden doorkomt. Regen en harde wind, vrieskou en sneeuw… je weet in ons land nooit welke kant het opgaat. De Mercedes-Benz dealer helpt je daarom graag om je bus voor te bereiden. Zodat wat goed is, ook goed blijft.

Maak een afspraak

Voorbereid de winter door met de WinterCheck voor slechts € 49,95.

Tijdens deze check controleren wij jouw bus op 20 cruciale punten. Met de WinterCheck weet je dan ook 100% zeker dat jouw Mercedes-Benz bestelwagen overal klaar voor is. En dat is inclusief de airco-controle als je wilt. Dan blijven je ruiten gegarandeerd condensvrij. Alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog een startgarantie*. Dus start je bus niet, dan komen wij je gratis helpen bij het starten of opslepen. Zo ben je in een mum van tijd weer onderweg. 

Werkplaatsen blijven open.

Ondanks de aangescherpte coronamaatregelen mogen onze werkplaatsen open blijven. Zo kun je altijd bij ons terecht voor een servicebeurt. Uiteraard volgen wij richtlijnen van het RIVM. We houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen. Voor jouw veiligheid en gezondheid, en die van een ander.

Mercedes-Benz Winterwielen: mooi voorbereid.

Winterbanden bieden al vanaf 7° Celsius méér grip en zorgen zo voor veiliger weggedrag en een kortere remweg. Maar als je écht van je bus houdt, dan wil je dat hij er in de koude maanden net zo mooi bijstaat als altijd. Daarom bieden wij een ruim assortiment winterwielen: een combinatie van de beste winterbanden met de mooiste velgen.

Hou ‘m netjes.

Schoenen uit, elke keer als je instapt? Wij snappen het, maar het hoeft niet. Met onze rubberen vloermatten blijft het interieur van je bestelwagen namelijk mooi schoon. En de matten zijn snel een gemakkelijk te reinigen. Wil je nog een stapje verder? Bekijk dan ook eens onze stoelhoezen!

Jullie mogen gezien worden.

In de donkere maanden is zichtbaarheid van levensbelang. En zelf zie je natuurlijk ook graag waar je rijdt. Met een complete lampenset onder handbereik repareer je altijd en overal snel je kapotte verlichting of zekering. En voorkom je boetes.

Goed zicht.

Met de originele Mercedes ruitenwisser heb je in alle weersomstandigheden perfect zicht. Ze zijn daarnaast ook nog eens geruisloos. Door de lange levensduur hou je steeds een heldere blik op de weg. En de onderhoudsaanduiding geeft je aan wanneer het tijd is voor vervanging.

winterwielen
* Startgarantie is alleen van toepassing/geldt alleen wanneer de wintercheck positief is afgesloten en de daaruit voortvloeiende noodzakelijke reparaties zijn uitgevoerd. Een eventuele nieuwe accu is voor jouw rekening.

Lorem Ipsum