Accessoire-acties.

 

De Mercedes-Benz bestelwagens behoren wellicht tot het meest compacte gebruikte 'gereedschap' van uw bedrijf. Natuurlijk wegen praktische inzetbaarheid, veiligheid en rendement zwaar in uw keuze voor het juiste model. Maar u komt ook heel goed voor de dag met een Mercedes-Benz bestelwagen. Mercedes-Benz biedt u een aantal accessoirespakketten waarmee u de inzet van uw bestelwagen nog praktischer en plezieriger maakt.

Vier 25 jaar Sprinter met een exclusief accessoirepakket.

De Sprinter bestaat 25 jaar en daarom is er een exclusief accessoirepakket samengesteld. Rust uw nieuwe Mercedes-Benz Sprinter uit met mat zwarte grille sierstrips, mat zwarte sidebars en fraaie 16 inch complete zomerwielen. Daarnaast bevat het pakket een speciale striping met de tekst "Sprinter 25 jaar Editie". Dit alles voor slechts € 2.1151. Neem contact op voor meer informatie.

Citan accessoire-acties: € 500 voordeel2.

Voor de Citan zijn er op dit moment een drietal accessoirespakketten zeer aantrekkelijk geprijsd. Alle drie met € 500 voordeel.

Trekhaak en sidebar set pakket: van € 1.025 voor € 5252

Het oog wil ook wat. Bijvoorbeeld met sidebars waarmee u uw Citan nog meer uitstraling geeft. Bovendien beperkt u daarmee het risico op schade aan uw bestelwagen. Mercedes-Benz biedt u nu voor de Citan een aantrekkelijk pakket waarmee u de aanschaf van sidebars slim combineert met die van een trekhaak (inclusief kabelset en montage). Nu van € 1.025 voor € 525.

 • Trekhaak inclusief kabelset
 • Sidebar set

Functionele binnenbetimmering: van € 725 voor € 225.

Het complete pakket ter bescherming van de laadruimte van uw Citan door middel van de functionele en fraaie vloer- en zijwandbetimmering. Door een uniek 3D- inmeetsysteem en de computergestuurde CNC freesbank zijn de afmetingen nauwgezet te bepalen en daardoor geheel passend in de laadruimte van uw Citan. De getoonde pakketuitvoering is nu € 225.

 • 9 mm antislip vloer
 • Voorzien van een watervaste antislip-coating (220gr/m2) in een zeefdruk-patroon
 • Zeer sterk en slijtvast
 • Voorzien van uitsparingen voor vloerogen voor vastzetten van de lading.
 • Deur- en zijwandbetimmering

Multimedia autoradio met navigatiesysteem van Pioneer: van € 1.075 voor € 575.

De Pioneer AVH-Z7200DAB en de AVIC-F260-2 is een veelzijdige multimedia upgrade voor de Citan. De 1-DIN multimedia autoradio verbindt u via bluetooth met de smartphone. Zo streamt u muziek van de telefoon naar de autoradio en kunt u veilig handsfree bellen. Via het grote touchscreen kunt u de autoradio eenvoudig bedienen. Heeft u een iPhone? Dan kunt u gebruik maken van Apple CarPlay. De DAB+ ontvanger zorgt voor ruisvrije radio in de allerhoogste kwaliteit. Met de Pioneer AVIC-F260-2 navigatie add-on pakt u altijd de juiste route én wordt u onderweg op de hoogte gehouden van de laatste verkeersinformatie. Nu als één compleet pakket van € 1.075 voor € 575.

 • Een 1-DIN 7” 24-bit true colour multimediaspeler
 • Clear type resistive uitklapbaar multitouchscreen
 • Smartphone-connectiviteit via een gewone USB-kabel
 • Geschikt voor Apple CarPlay en Android Auto, DAB/DAB+ Digital Radio, Waze (via Apple CarPlay/Android Auto), Bluetooth en een 13-bands grafische EQ

 

High-end 3D navigatie & entertainment.

Zeker als u veel stop & go-werk doet is een goed navigatiesysteem onmisbaar. En als datzelfde systeem - met groot touchscreen - ook nog eens haarscherp geluid levert voor uw smartphone en digitale radio… dan wordt ondernemen nóg leuker.

Navigeren én entertainen

Dat klinkt als de ideale combinatie en dat is het ook: het Pioneer MediaNavigatieSysteem3 combineert high-end 3D-navigatie, een multifunctioneel entertainmentsysteem, digitale DAB+ radio en een comfortabele telefoonondersteuning in één geïntegreerd systeem. Het extra grote touchscreen van 15,7 cm is supereenvoudig te bedienen en de interne DAB-tuner zorgt ervoor dat de digitale radio - of je eigen playlist - nóg beter klinkt. Dit high-end systeem is nu tijdelijk verkrijgbaar voor slechts € 499 inclusief montage!4

 

Vraag uw bestelwagendealer naar de actieprijs3 en de mogelijkheden voor het accessoirespakket van uw keuze.

1 Adviesprijs is inclusief montage van de accessoires en bevestigen van de striping, exclusief btw.

2 Actie geldig van 01-10-2020 t/m 31-12-2020 en zolang de voorraad strekt.

3 Alle prijzen zijn exclusief btw, inclusief montage.

4 Vraag uw dealer naar de mogelijkheden voor uw bestelwagen.

Lorem Ipsum