Accessoire-acties.

 

De Mercedes-Benz bestelwagens behoren wellicht tot het meest compacte gebruikte 'gereedschap' van uw bedrijf. Natuurlijk wegen praktische inzetbaarheid, veiligheid en rendement zwaar in uw keuze voor het juiste model. Maar u komt ook heel goed voor de dag met een Mercedes-Benz bestelwagen. Mercedes-Benz biedt u een aantal accessoirespakketten waarmee u de inzet van uw bestelwagen nog praktischer en plezieriger maakt.

Airco cleaning en onderhoud. Nu met gratis strandlaken*.

Laat nu uw airco controleren! Dan weet u zeker dat u deze zomer het hoofd koel houdt en geen last heeft van nare luchtjes uit de airco. We controleren uw bestelwagen dan meteen gratis op 10 vitale punten én u ontvangt een gratis Mercedes-Benz strandlaken.

Op=Op dus maak snel een afspraak.

*Zolang de voorraad strekt.

Citan accessoire-acties: € 500 voordeel.

Voor de Citan zijn er op dit moment een drietal accessoirespakketten zeer aantrekkelijk geprijsd. Alle drie met € 500 voordeel.

Trekhaak en sidebar set pakket: van € 1.025 voor € 525. 

Het oog wil ook wat. Bijvoorbeeld met sidebars waarmee u uw Citan nog meer uitstraling geeft. Bovendien beperkt u daarmee het risico op schade aan uw bestelwagen. Mercedes-Benz biedt u nu voor de Citan een aantrekkelijk pakket waarmee u de aanschaf van sidebars slim combineert met die van een trekhaak (inclusief kabelset en montage). Nu van € 1.025 voor € 525.

 • Trekhaak inclusief kabelset
 • Sidebar set

Functionele binnenbetimmering: van € 725 voor € 225.

Het complete pakket ter bescherming van de laadruimte van uw Citan door middel van de functionele en fraaie vloer- en zijwandbetimmering. Door een uniek 3D- inmeetsysteem en de computergestuurde CNC freesbank zijn de afmetingen nauwgezet te bepalen en daardoor geheel passend in de laadruimte van uw Citan. De getoonde pakketuitvoering is nu € 225.

 • 9 mm antislip vloer
 • Voorzien van een watervaste antislip-coating (220gr/m2) in een zeefdruk-patroon
 • Zeer sterk en slijtvast
 • Voorzien van uitsparingen voor vloerogen voor vastzetten van de lading.
 • Deur- en zijwandbetimmering

Multimedia autoradio met navigatiesysteem van Pioneer: van € 1.075 voor € 575.

De Pioneer AVH-Z7200DAB en de AVIC-F260-2 is een veelzijdige multimedia upgrade voor de Citan. De 1-DIN multimedia autoradio verbindt u via bluetooth met de smartphone. Zo streamt u muziek van de telefoon naar de autoradio en kunt u veilig handsfree bellen. Via het grote touchscreen kunt u de autoradio eenvoudig bedienen. Heeft u een iPhone? Dan kunt u gebruik maken van Apple CarPlay. De DAB+ ontvanger zorgt voor ruisvrije radio in de allerhoogste kwaliteit. Met de Pioneer AVIC-F260-2 navigatie add-on pakt u altijd de juiste route én wordt u onderweg op de hoogte gehouden van de laatste verkeersinformatie. Nu als één compleet pakket van € 1.075 voor € 575.

 • Een 1-DIN 7” 24-bit true colour multimediaspeler
 • Clear type resistive uitklapbaar multitouchscreen
 • Smartphone-connectiviteit via een gewone USB-kabel
 • Geschikt voor Apple CarPlay en Android Auto, DAB/DAB+ Digital Radio, Waze (via Apple CarPlay/Android Auto), Bluetooth en een 13-bands grafische EQ

 

Vraag uw bestelwagendealer naar de actieprijs en de mogelijkheden voor het accessoirespakket van uw keuze.
* alle prijzen zijn exclusief btw, inclusief montage.

Lorem Ipsum