Mercedes PRO | Compatibele voertuigen en technische voorwaarden
Communicatiemodule

Voorwaarden.

Beschikbaarheid & gebruiksvoorwaarden van de services.

Hier vindt u de belangrijkste voorwaarden waaraan voor het gebruik van Mercedes PRO connect als fabrieksoplossing moet zijn voldaan.

 

modelseries

Compatibele modelseries.

Model1

Modelserie(s)2

Bouwjaar
Sprinter 910 vanaf 06/2018
Sprinter 907 vanaf 06/2018
eSprinter 910 vanaf 03/2020
Vito 447 vanaf 05/2019
eVito 447 vanaf 03/2019
V-Klasse 447 vanaf 03/2020
Het MBUX-multimediasysteem met navigatie is voor de Sprinter 907 en Sprinter 910 als optie leverbaar.
1

De communicatiemodule (LTE) voor digitale services is afhankelijk van het voertuigmodel als standaard- of speciale uitvoering verkrijgbaar. Voor bepaalde modellen kan de communicatiemodule (LTE) tijdelijk beperkt leverbaar zijn. Dit heeft vooral gevolgen voor de Mercedes me en Mercedes PRO connect-services en het noodoproepsysteem (eCall). Voor meer en up-to-date informatie kunt u terecht bij uw Mercedes-Benz dealer.

2

De modelseries kunnen per land afwijken. Bij herimport of grijze import is het oorspronkelijke land van bestemming relevant voor de compatibiliteit.

prerequisites

Technische voorwaarden.

Om de Mercedes PRO Portal incl. Voertuigmanagementtool en de Mercedes PRO connect App te kunnen gebruiken, moet uw systeem aan de volgende voorwaarden voldoen:
Browsers De gangbare browsers worden ondersteund. We adviseren browsers in de volgende versies:

Mozilla Firefox versie 51+, Google Chrome versie 56+, Safari versie 10+, Microsoft Edge alle versies

Houd er rekening mee dat de Voertuigmanagementtool en de Mercedes PRO Portal niet zijn geoptimaliseerd voor gebruik op tablets en smartphones. Gebruik deze daarom alleen op een desktop.
Smartphones De Mercedes PRO connect App werkt op de gangbare smartphones en is beschikbaar in de App Stores van Apple en Google.

Apple
Besturingssysteem vanaf versie iOS 11
Download in de Apple App Store

Android
Besturingssysteem vanaf versie 5.0
Download in de Google Play Store

Smartphones met root-toegang of jailbreak worden omwille van de veiligheid niet ondersteund.

Beschikbaarheid in uw land.

Mercedes PRO connect als fabrieksoplossing met communicatiemodule (LTE) voor digitale services (JH3)1 is verkrijgbaar in:
België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, VS, Zweden, Zwitserland
1

De beschikbaarheid van de communicatiemodule (LTE) is tijdelijk beperkt voor bepaalde voertuigen vanwege toeleveringsproblemen gelinkt aan het wereldwijd tekort aan semiconductoren. Dit betekent dat met name de Mercedes me respectievelijk de Mercedes PRO connect diensten inclusief de noodoproepfunctie (eCall) tijdelijk niet beschikbaar zijn op deze voertuigen. Actuele informatie is beschikbaar via uw Mercedes-Benz dealer.

Mercedes-Benz PRO connect-support. We zijn u graag van dienst.

Ondersteuning nodig?

Van maandag tot en met zondag staan we dag en nacht voor u klaar.

Lorem Ipsum