Mercedes PRO | Bestanddelen & voorwaarden

De bestanddelen van Mercedes PRO connect.

De basis voor uw connectiviteit: de communicatiemodule.

Om de services van Mercedes PRO connect te kunnen gebruiken, moet uw voertuig af fabriek met de communicatiemodule (LTE) voor digitale services (JH3)1 uitgerust zijn. Deze draagt de gegevens met de geïntegreerde SIM-kaart bijzonder snel en betrouwbaar over.2 Zo bent u optimaal verbonden met uw voertuig.3

Hier vindt u een overzicht van de voertuigen die af fabriek met de communicatiemodule zijn uitgerust.

1

De communicatiemodule (LTE) is vanaf 06/2018 leverbaar voor de Sprinter 907 en 910, vanaf 05/2019 voor de eSprinter 910 en de Vito 447, vanaf 03/2019 voor de eVito 447 en vanaf 03/2020 voor de V-Klasse 447. Voor bepaalde modellen kan de communicatiemodule (LTE) tijdelijk beperkt leverbaar zijn. Dit heeft vooral gevolgen voor de Mercedes me en Mercedes PRO connect-services en het noodoproepsysteem (eCall). Voor meer en up-to-date informatie kunt u terecht bij uw Mercedes-Benz dealer.

2

Afhankelijk van de regionale beschikbaarheid.

3

In combinatie met de geïntegreerde communicatiemodule is de beschikbaarheid van de services afhankelijk van de netwerkdekking van de mobiele provider. Voor bepaalde modellen kan de communicatiemodule (LTE) tijdelijk beperkt leverbaar zijn. Dit heeft vooral gevolgen voor de Mercedes me en Mercedes PRO connect-services en het noodoproepsysteem (eCall). Voor meer en up-to-date informatie kunt u terecht bij uw Mercedes-Benz dealer.

Uw voordelen met Mercedes PRO connect.

Wartungen besser planen

Onderhoudsbeurten beter plannen.

Een eenvoudige stoplichtlogica geeft aan wanneer de volgende onderhoudsbeurt is. Zo ontgaat u niets meer.
Ihr Fahrzeug immer im Blick

Uw voertuig altijd in beeld.

Behoud de controle over de status van uw voertuig, zelfs als u even niet in de buurt bent.
Unnötige Mehrkosten vermeiden

Onnodige extra kosten voorkomen.

Houd uw voertuig in optimale vorm en plan betrouwbaarder zonder uitvalrisico.

De onderdelen in één oogopslag.

Kom hier te weten uit welke bestanddelen Mercedes PRO connect bestaat en hoe u deze kunt gebruiken.

  1. Communicatiemodule (LTE) voor digitale services (JH3)

  2. Mercedes PRO connect App

  3. MBUX-multimediasysteem

1

De communicatiemodule (LTE) is vanaf 06/2018 leverbaar voor de Sprinter 907 en 910, vanaf 05/2019 voor de eSprinter 910 en de Vito 447, vanaf 03/2019 voor de eVito 447 en vanaf 03/2020 voor de V-Klasse 447 Voor bepaalde modellen kan de communicatiemodule (LTE) tijdelijk beperkt leverbaar zijn. Dit heeft vooral gevolgen voor de Mercedes me en Mercedes PRO connect-services en het noodoproepsysteem (eCall). Voor meer en up-to-date informatie kunt u terecht bij uw Mercedes-Benz dealer.

2

Afhankelijk van de regionale beschikbaarheid.

3

De service "Life Traffic Information" is alleen beschikbaar in combinatie met het MBUX-multimediasysteem met 17,8 cm (7") touchscreen en navigatie, met het MBUX-multimediasysteem met 26 cm (10,25") touchscreen of met Audio 40 en Live Traffic Information (EY2). Uw Mercedes-Benz dealer geeft u graag meer informatie.

4

Mercedes PRO connect-services zijn leverbaar voor eVito-voertuigen met productiedatum vanaf maart 2019. Neem bij vragen over de leverbaarheid van Mercedes PRO connect-services voor uw eVito contact op met uw dealer.

5

De Mercedes PRO connect App mag niet tijdens het rijden worden bediend vanwege het risico dat de bestuurder wordt afgeleid en zichzelf of anderen in gevaar brengt. Houd rekening met de wettelijke voorschriften van het land waarin u zich bevindt.

6

De service "Navigatiefuncties" is in enkele markten beperkt beschikbaar.

serviceoverview

Compatibiliteit in één oogopslag.

Bekijk een overzicht van alle informatie en beperkingen op het gebied van compatibiliteit van voertuigmodellen en Mercedes PRO connect-producten.1
1

De beschikbaarheid van de communicatiemodule (LTE) is tijdelijk beperkt voor bepaalde voertuigen vanwege toeleveringsproblemen gelinkt aan het wereldwijd tekort aan semiconductoren. Dit betekent dat met name de Mercedes me respectievelijk de Mercedes PRO connect diensten inclusief de noodoproepfunctie (eCall) tijdelijk niet beschikbaar zijn op deze voertuigen. Actuele informatie is beschikbaar via uw Mercedes-Benz dealer.

Lorem Ipsum