FAQ-17
Hoe kan ik mijn bedrijfsaccount volledig wissen?






















Ligtbox Caption Text
Answer Text

Alleen bedrijfsadministrators kunnen een bedrijfsaccount wissen. Binnen "Bedrijfsgegevens" is er een knop "Bedrijfsaccount wissen". Met deze functie kan het bedrijfsaccount in meerdere stappen worden gewist. Houd er rekening mee dat u door het wissen van uw Mercedes PRO account geen toegang meer hebt tot de Voertuigmanagementtool en dat alle connectivity services onmiddellijk worden gedeactiveerd. Lopende contracten worden na een termijn van 14 dagen beëindigd.

Youtube Video ID
Button type standard
Primary Button Text Primary Button Target
Secondary Button Text Secondary Button Target
Additional answer Text

Lorem Ipsum