Wat gebeurt er met mijn voertuiggegevens, nadat ik een voertuig heb verwijderd?






















Ligtbox Caption Text
Answer Text

Gegevens blijven in de Voertuigmanagementtool beschikbaar, voor zover de betreffende service voor minstens één voertuig actief blijft. Als er geen service voor een voertuig meer actief is, kunt u deze gegevens niet meer bekijken. Als er een voertuig uit Mercedes PRO connect is verwijderd of als er geen service meer voor een voertuig actief is, dan worden er ook geen gegevens meer door de geïntegreerde communicatiemodule doorgegeven.

Youtube Video ID
Button type standard
Primary Button Text Primary Button Target
Secondary Button Text Secondary Button Target
Additional answer Text

Lorem Ipsum