Verbeterde navigatie Basis.

U komt sneller op uw bestemming met alle vereiste informatie.

De Mercedes PRO connect-services ondersteunen u met digitale services die u dankzij de "Verbeterde navigatie Basis"1 met het multimediasysteem van uw voertuig alle relevante informatie bieden voor een proactieve en comfortabelere rit. Dankzij verkeersinformatie in realtime, actuele kaartgegevens en diverse multimedia- en navigatiefuncties2 vindt u altijd de beste route.

1

De services van "Verbeterde navigatie" zijn alleen beschikbaar in combinatie met het MBUX-multimediasysteem met 17,8 cm (7 inch) touchscreen en navigatie (of satellietradio voor multimediaservices) of met het MBUX-multimediasysteem met 26 cm (10,25 inch) touchscreen.

2

De service "Navigatiefuncties" is voor de V-Klasse vanaf maart 2020 alleen i.c.m. "Navigatie plus" (EX8) verkrijgbaar.

Uw voordelen in één oogopslag.

Fahrtziele direkt ins Fahrzeug senden

Bestemmingen direct naar het voertuig verzenden.

 
Dynamische Routenführung

Dynamische routegeleiding.

 
Immer aktuelles Kartenmaterial

Altijd actueel kaartmateriaal.

 

Inbegrepen services.

  1. Live Traffic Information inclusief Car-to-X-Communication

  2. Online kaartupdate

  3. Multimediafuncties

  4. Navigatiefuncties inclusief "Send2Car"

1

De kaarten kunnen voor voertuigen, waarbij de kaarten gedurende een periode van meerdere maanden niet zijn geactualiseerd, niet online worden geupdatet. In het bijzonder wanneer de service was gedeactiveerd, de ontsteking niet lang genoeg ingeschakeld was of omdat de verbinding met het mobiele netwerk onvoldoende is geweest. In een dergelijk geval moeten de kaartgegevens handmatig worden geüpdatet met behulp van een usb-stick of via de Mercedes-Benz werkplaats. Nadere informatie vindt u op het Mercedes PRO Portal.

2

Hiervoor is extra datavolume via "Internet in de auto" nodig. U kunt dit bij de provider van het mobiele netwerk aanschaffen. "Internet in de auto" is in bepaalde landen verkrijgbaar. Uw Mercedes-Benz dealer geeft u graag meer informatie.

3

Bij het versturen van een locatie via de functie "Send2Car" kan het voorkomen dat in het voertuig een doeladres met dezelfde of soortgelijke doelcoördinaten wordt weergegeven.

Compatibele modellen en toepassingen.

Voertuigen en modellen

Sprinter 907, Sprinter 910, V-Klasse 447 (vanaf 03/2020)

Voertuigmanagementtool

MBUX-multimediasysteem
Voor gedetailleerde informatie over welke services voor uw voertuig verkrijgbaar zijn, verwijzen we u naar het overzicht van Mercedes PRO connect-services.

Onze welkomstaanbieding: maar liefst 12 maanden gratis testen!

De perfecte gelegenheid om te ontdekken hoe efficiënt Mercedes PRO connect is: profiteer van uw prijsvoordeel en maak met onze welkomstaanbieding maar liefst 12 maanden lang gratis en vrijblijvend gebruik van Mercedes PRO connect.1

1

De looptijden en de omvang van de welkomstaanbieding kan afhankelijk van de modelserie, het bouwjaar alsmede het tijdstip van de koop van het voertuig verschillen. Voor details over de huidige aanbieding of de huidige aanbiedingen verwijzen we naar de Mercedes PRO Portal in uw betreffende markt. Na afloop van de huidige welkomstaanbieding blijft de Mercedes PRO bedrijfsaccount bestaan. Bij het aflopen van de welkomstaanbieding lopen alle producten die onderdeel zijn van de welkomstaanbieding eveneens af en zijn niet meer aan het voertuig toegewezen. Om verder gebruik te kunnen maken van de volledige productportfolio, moet u er rekening mee houden dat bepaalde producten en services na afloop van de welkomstaanbieding opnieuw moeten worden aangeschaft.

Lorem Ipsum