Uw gegevens. Onze verantwoordelijkheid.

Onze principes.

Aan de hand van uw gegevens worden uw dagelijkse werkzaamheden geoptimaliseerd – veilig en transparant.
Daten leisten viel für Sie

Gegevens doen veel voor u.

 
Sie behalten stets die Kontrolle

U hebt steeds alles onder controle.

 
Höchste Sicherheit für Ihre Daten

Maximale bescherming van uw gegevens.

 

Informatie tot in het kleinste detail.

  1. Gegevensgebruik
  2. Controle
  3. Veiligheid
Gegevens doen veel voor u.

Uw voertuigen altijd in beeld.

Ons doel: Uw dagelijkse wagenparkbeheer zo eenvoudig mogelijk maken. Realtime-gegevens kunnen u laten zien waar uw voertuigen zich op zakenreis bevinden, de toestand van uw voertuigen vaststellen en weergeven hoe economisch uw wagenpark opereert.

Voertuigtoestand.

Brandstofpeil, remmen, bandenspanning of sproeiervloeistof: Dankzij de gegevensoverdracht behoudt u het overzicht over de toestand van uw voertuigen. Zo kunt u proactief plannen en tijd en geld besparen.

Lokalisatie. 

Altijd weten waar uw voertuigen zakelijk onderweg zijn: Optimaliseer de bezettingsgraad en navigeer uw wagenpark effectiever met behulp van de lokalisatiegegevens – voor de best mogelijke coördinatie en proactieve routeplanning.

Rijstijl. 

Analyseer verschillende rijstijlen en optimaliseer steeds het brandstofverbruik en de slijtage. De heldere analysen helpen u de rendabiliteit en milieubelasting van uw complete wagenpark te verbeteren.

U hebt steeds alles onder controle.

Uw gegevens zijn van u.

De bescherming van uw gegevens is onze persoonlijke zorg bij Mercedes PRO. Daarom geven wij u de controle over uw gegevens – op elk moment en in zijn geheel. De ontwikkeling van onze diensten gebeurt weloverwogen. U behoudt de controle over uw gegevens en kunt deze verwerken zoals u wilt.

Bestuurdermodus.

U hebt een overzicht van alle gegevens die tijdens de reis worden verzameld. Met behulp van verschillende modi kan worden vastgelegd wanneer en in hoeverre er gegevens worden geregistreerd en overgedragen.

Gegevensbeheer.

De juiste informatie voor elke klus: Als eigenaar van het bedrijf stelt u uw medewerkers precies die gegevens ter beschikking die zij nodig hebben voor hun taken. Ons rollen- en rechtenconcept ondersteunt u bij het moeiteloos beheren van uw gegevens binnen uw bedrijf.

Gegevensverzameling.

Bij Mercedes PRO begrijpen wij dat de omstandigheden kunnen veranderen. Daarom stellen wij u in staat om diensten en de bijbehorende gegevensverzameling te allen tijde te activeren en deactiveren. Als een persoon of voertuig uw bedrijf verlaat, kunt u eerder verwerkte gegevens eenvoudigweg verwijderen.

 

Maximale bescherming van uw gegevens.

Alleen voor u bedoeld.

Wij begrijpen dat uw gegevens met de grootst mogelijke voorzichtigheid moeten worden behandeld. Daarom ontwikkelen wij onze systemen volgens de hoogste veiligheidsnormen. De gegevensopslag in beproefde serversystemen, gecodeerde transmissiewegen en authenticaties zijn daarbij vanzelfsprekend.

Authenticatie.

Alle toegang tot de technische infrastructuur wordt beschermd door authenticatie met twee factoren. Deze dubbele bescherming zorgt ervoor dat alleen bevoegde personen toegang hebben tot de gegevens. Indien onbevoegden toegang proberen te verkrijgen, activeert onze geautomatiseerde bewaking onmiddellijk het alarm.

Gegevensopslag.

Onze servers bevinden zich in het centrale computercentrum van Daimler AG en bij de gecertificeerde partner Microsoft in West-Europa. Ze voldoen aan alle eisen van de Europese algemene verordening gegevensbescherming (AVG). U hebt te allen tijde toegang tot uw gegevens. Geautomatiseerde back-up- en herstelprocessen voorkomen ongewenst gegevensverlies.

Versleuteling.

Uw vertrouwelijke bedrijfs- en voertuiggegevens verdienen de beste bescherming. Daarom gebruiken we voor alle gegevens altijd gecodeerde transmissiewegen. Externe derden hebben in geen geval toegang tot uw gegevens – een veilig gevoel.

Heeft u ondersteuning nodig?

Van maandag tot en met zondag staan we dag en nacht voor u klaar.

Mercedes PRO Portal.

Begin nu met Mercedes PRO en maak uw business nog efficiënter.

  • Maak uw business sneller en gemakkelijker
  • Behoud het overzicht
  • Eenvoudige bediening

Lorem Ipsum